Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ünsal Group Şiran Akademi Spor'dan Taraftarlara Büyük Destek Kampanyası!

ŞİRAN 11.09.2024 - 09:52, Güncelleme: 11.09.2024 - 13:43 1585 kez okundu.
 

Ünsal Group Şiran Akademi Spor'dan Taraftarlara Büyük Destek Kampanyası!

Türkiye Voleybol Federasyonu Pizza Hut Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan Ünsal Group Şiran Akademi Spor, 2024-2025 sezonu öncesinde taraftarlarıyla buluşacak üç yeni kampanya başlattı.
Türkiye Voleybol Federasyonu Pizza Hup Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan Ünsal Group Şiran Akademi Spor, 2024-2025 sezonu öncesinde taraftarlarıyla buluşacak üç yeni kampanya başlattı. Kulüp Başkanı Ersin Şahin, düzenlediği basın toplantısında kampanyalar hakkında detayları paylaştı. İlk olarak, kombine kart satışlarının başladığını duyurdu. Taraftarların tüm iç saha maçlarını izleme imkânı sunan kombine kartların bedeli 1000 TL olarak belirlendi. Şahin, kombine kartların hazırlanmasında emeği geçen ŞİDEF Genel Sekreteri Nurullah Kara, ŞİDEF Sosyal Medya Danışmanı Volkan Doğan ve ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya’ya teşekkür etti. Kulüp, ayrıca taraftarları için özel şapkalar da satışa sundu. Şapkanın satış fiyatı 200 TL olarak belirlenirken, taraftarların kulübe destek olmasının yanı sıra takım ruhunu yansıtacak bu şapkalar, kulübün tanıtımında önemli bir rol oynayacak. Şahin, şapkaların kulübe kazandırılmasında katkıda bulunan Yeniçeri Enerji sahibi Türker Yeniçeri’ ye de teşekkürlerini iletti. Sezon boyunca, Şiran'ın voleybol takımı, Fenerbahçe, Ziraat Bankası, İstanbul BB, Kocaeli BB ve Gebze Belediyesi gibi büyük kulüplerle zorlu karşılaşmalara çıkacak. Taraftarların, 17 iç saha maçında reklam panolarında yer alarak kulübe destek olmaları ve maçlarda takımın yanında olmaları çağrısında bulundu. Ersin Şahin, tüm sporseverleri ve Şiranlıları destek kampanyalarına katılmaya ve takımlarını desteklemeye davet ederek, “Haydi Şiran, büyük maçlarda takımının yanında ol, destek ver!” şeklinde mesajını iletti. Ünsal Group Şiran Akademi Spor, bu sezon taraftar desteğiyle güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.  
Türkiye Voleybol Federasyonu Pizza Hut Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan Ünsal Group Şiran Akademi Spor, 2024-2025 sezonu öncesinde taraftarlarıyla buluşacak üç yeni kampanya başlattı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Pizza Hup Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan Ünsal Group Şiran Akademi Spor, 2024-2025 sezonu öncesinde taraftarlarıyla buluşacak üç yeni kampanya başlattı.

Kulüp Başkanı Ersin Şahin, düzenlediği basın toplantısında kampanyalar hakkında detayları paylaştı. İlk olarak, kombine kart satışlarının başladığını duyurdu. Taraftarların tüm iç saha maçlarını izleme imkânı sunan kombine kartların bedeli 1000 TL olarak belirlendi. Şahin, kombine kartların hazırlanmasında emeği geçen ŞİDEF Genel Sekreteri Nurullah Kara, ŞİDEF Sosyal Medya Danışmanı Volkan Doğan ve ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya’ya teşekkür etti.

Kulüp, ayrıca taraftarları için özel şapkalar da satışa sundu. Şapkanın satış fiyatı 200 TL olarak belirlenirken, taraftarların kulübe destek olmasının yanı sıra takım ruhunu yansıtacak bu şapkalar, kulübün tanıtımında önemli bir rol oynayacak. Şahin, şapkaların kulübe kazandırılmasında katkıda bulunan Yeniçeri Enerji sahibi Türker Yeniçeri’ ye de teşekkürlerini iletti.

Sezon boyunca, Şiran'ın voleybol takımı, Fenerbahçe, Ziraat Bankası, İstanbul BB, Kocaeli BB ve Gebze Belediyesi gibi büyük kulüplerle zorlu karşılaşmalara çıkacak. Taraftarların, 17 iç saha maçında reklam panolarında yer alarak kulübe destek olmaları ve maçlarda takımın yanında olmaları çağrısında bulundu.

Ersin Şahin, tüm sporseverleri ve Şiranlıları destek kampanyalarına katılmaya ve takımlarını desteklemeye davet ederek, “Haydi Şiran, büyük maçlarda takımının yanında ol, destek ver!” şeklinde mesajını iletti.

Ünsal Group Şiran Akademi Spor, bu sezon taraftar desteğiyle güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.