Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Son nefesini Medine’de verdi

ŞİRAN 08.07.2024 - 08:41, Güncelleme: 08.07.2024 - 08:41 5271+ kez okundu.
 

Son nefesini Medine’de verdi

Oğlu ve geliniyle Hac ibadeti için kutsal topraklara giden 85yaşındaki Gümüşhaneli hemşehrimiz Seher Yılmaz, Medine’de hayatını kaybetti.
Şiran ilçesine bağlı Erenkaya mahallesinden olan Yılmaz, oğlu Mürsel Yılmaz ve geliniyle hac vazifesini yerine getirmek üzere gittiği kutsal topraklarda hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre abdest alıp otelden çıkarak camiye gitmek üzere yola çıkan Yılmaz, geliniyle giderken sendeleyip yere yığılınca hemen sağlık merkezine kaldırıldı. Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Medine’de vefat eden ve cenazesi Medine’deki Cennetü’l Baki mezarlığına defnedilen Yılmaz için Erenkaya mahallesinde gıyabi cenaze namazı kılındı. ŞİDEF Yönetim Kurulu üyesi Refik Yılmaz’ın ve Danışma Kurulu üyesi Bilal Yılmaz’ın babaanneleri, Şiran Erenkaya mahallesinden Mürsel, Gürsel, Veysel ve Köksal Yılmaz’ın anneleri olan Seher Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  
Oğlu ve geliniyle Hac ibadeti için kutsal topraklara giden 85yaşındaki Gümüşhaneli hemşehrimiz Seher Yılmaz, Medine’de hayatını kaybetti.

Şiran ilçesine bağlı Erenkaya mahallesinden olan Yılmaz, oğlu Mürsel Yılmaz ve geliniyle hac vazifesini yerine getirmek üzere gittiği kutsal topraklarda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre abdest alıp otelden çıkarak camiye gitmek üzere yola çıkan Yılmaz, geliniyle giderken sendeleyip yere yığılınca hemen sağlık merkezine kaldırıldı. Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Medine’de vefat eden ve cenazesi Medine’deki Cennetü’l Baki mezarlığına defnedilen Yılmaz için Erenkaya mahallesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

ŞİDEF Yönetim Kurulu üyesi Refik Yılmaz’ın ve Danışma Kurulu üyesi Bilal Yılmaz’ın babaanneleri, Şiran Erenkaya mahallesinden Mürsel, Gürsel, Veysel ve Köksal Yılmaz’ın anneleri olan Seher Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.