Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yunus Emre Ortaokulu Öğretmenlerine Anlamlı Yemek Etkinliği

ŞİRAN 08.06.2024 - 11:35, Güncelleme: 10.06.2024 - 09:03 5200+ kez okundu.
 

Yunus Emre Ortaokulu Öğretmenlerine Anlamlı Yemek Etkinliği

Şiran ilçesinde bulunan Yunus Emre Ortaokulu öğretmenleri, okul aile birliği ve ŞİDEF tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle buluştu.
Şiran ilçesinde bulunan Yunus Emre Ortaokulu öğretmenleri, okul aile birliği ve ŞİDEF tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle buluştu. Hancıoğlu Alabalık Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemek programına, ilçenin önemli isimleri ve eğitim camiasının temsilcileri katıldı. Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Baki Kara, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, İLçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri etkinliğin renkli atmosferinde bir araya geldi. ŞİDEF Gümüşhane İl Temsilcisi Fazıl Şafak Çelik, katılımcılara teşekkürlerini sunarak, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sponsor olan ŞİDEF ailesinden Yedibölük Köyü Dernek Başkanı Fevzi Koç'a özel teşekkürlerini iletti. Okul Aile Birliği Başkanı Gülhan Dağdelen, öğretmenlere olan minnet borçlarını ifade ederek, onların çocuklarının eğitimindeki fedakârlıklarını vurguladı. Ayrıca daha güzel birliktelikler ve günler dileğinde bulundu. ŞİDEF üyesi ve Yedibölük Köyü Derneği Başkanı Fevzi Koç ise, katılımcılara teşekkür ederek, etkinliğin önemine vurgu yaptı ve ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kayan'ın selamını iletti. Etkinliğin önemine değinen Koç, öğretmenlerin üstlendikleri önemli görevlere vurgu yaparak, onların vatan ve millet sevgisiyle yetiştirdikleri öğrencilere olan katkılarını takdir etti. Ayrıca, Şiran'ın eğitimine katkı sağlamak adına herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti. Programın sonunda Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ve Belediye Başkanı Baki Kara, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Yunus Emre Okul Müdürlüğü'ne, okul aile birliği üyelerine ve ŞİDEF temsilcisi Şiran Yedibölük Köyü Dernek Başkanı Fevzi Koç'a teşekkürlerini iletti. Bu anlamlı etkinlik, eğitim camiasının birlik ve beraberliğini pekiştirirken, öğretmenlerin değerli çalışmaları için bir teşekkür ve motivasyon kaynağı oldu.    
Şiran ilçesinde bulunan Yunus Emre Ortaokulu öğretmenleri, okul aile birliği ve ŞİDEF tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle buluştu.

Şiran ilçesinde bulunan Yunus Emre Ortaokulu öğretmenleri, okul aile birliği ve ŞİDEF tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle buluştu.

Hancıoğlu Alabalık Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemek programına, ilçenin önemli isimleri ve eğitim camiasının temsilcileri katıldı. Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Belediye Başkanı Baki Kara, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, İLçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri etkinliğin renkli atmosferinde bir araya geldi.

ŞİDEF Gümüşhane İl Temsilcisi Fazıl Şafak Çelik, katılımcılara teşekkürlerini sunarak, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sponsor olan ŞİDEF ailesinden Yedibölük Köyü Dernek Başkanı Fevzi Koç'a özel teşekkürlerini iletti.

Okul Aile Birliği Başkanı Gülhan Dağdelen, öğretmenlere olan minnet borçlarını ifade ederek, onların çocuklarının eğitimindeki fedakârlıklarını vurguladı. Ayrıca daha güzel birliktelikler ve günler dileğinde bulundu.

ŞİDEF üyesi ve Yedibölük Köyü Derneği Başkanı Fevzi Koç ise, katılımcılara teşekkür ederek, etkinliğin önemine vurgu yaptı ve ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kayan'ın selamını iletti.

Etkinliğin önemine değinen Koç, öğretmenlerin üstlendikleri önemli görevlere vurgu yaparak, onların vatan ve millet sevgisiyle yetiştirdikleri öğrencilere olan katkılarını takdir etti. Ayrıca, Şiran'ın eğitimine katkı sağlamak adına herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti.

Programın sonunda Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ve Belediye Başkanı Baki Kara, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Yunus Emre Okul Müdürlüğü'ne, okul aile birliği üyelerine ve ŞİDEF temsilcisi Şiran Yedibölük Köyü Dernek Başkanı Fevzi Koç'a teşekkürlerini iletti.

Bu anlamlı etkinlik, eğitim camiasının birlik ve beraberliğini pekiştirirken, öğretmenlerin değerli çalışmaları için bir teşekkür ve motivasyon kaynağı oldu.

 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.