Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜMÜSKOD 6. İl Şenliği'nde İlçemiz Projeleri Göz Doldurdu

ŞİRAN 03.06.2024 - 09:37, Güncelleme: 03.06.2024 - 09:52 4188+ kez okundu.
 

GÜMÜSKOD 6. İl Şenliği'nde İlçemiz Projeleri Göz Doldurdu

Her yıl düzenlenen GÜMÜSKOD İl Şenliği'nde bu yıl ilçemiz adına büyük bir başarı elde edildi.
İl genelinde bütün okulların katılım sağladığı ve toplamda 70 projenin sergilendiği şenlikte ilçemiz okulları 11 proje ile yer aldı. 11 farklı projenin sergilendiği şenlikte, 11 öğrenci ve 3 danışman öğretmen, ilçemizi gururla temsil etti. Öğrenciler, hazırladıkları projeleriyle ve sundukları sunumlarla büyük ilgi topladı. Yaratıcılıkları, özgün fikirleri ve çalışmalarıyla izleyicilerden tam not aldılar. Katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürü tarafından katılım belgeleri verildi. Şenlik boyunca, ilçemizin eğitimdeki potansiyeli ve başarısı bir kez daha gözler önüne serildi. GÜMÜSKOD İl Şenliği, öğrencilerimizin yeteneklerini sergileme ve ilçemizi daha da ileriye taşıma konusundaki kararlılığını ortaya koydu. İlçe Mili Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün; “İlçemizi başarıyla temsil eden öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda da aynı başarı ve heyecanla devam etmelerini diliyoruz." dedi.
Her yıl düzenlenen GÜMÜSKOD İl Şenliği'nde bu yıl ilçemiz adına büyük bir başarı elde edildi.

İl genelinde bütün okulların katılım sağladığı ve toplamda 70 projenin sergilendiği şenlikte ilçemiz okulları 11 proje ile yer aldı. 11 farklı projenin sergilendiği şenlikte, 11 öğrenci ve 3 danışman öğretmen, ilçemizi gururla temsil etti.

Öğrenciler, hazırladıkları projeleriyle ve sundukları sunumlarla büyük ilgi topladı. Yaratıcılıkları, özgün fikirleri ve çalışmalarıyla izleyicilerden tam not aldılar. Katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürü tarafından katılım belgeleri verildi.

Şenlik boyunca, ilçemizin eğitimdeki potansiyeli ve başarısı bir kez daha gözler önüne serildi. GÜMÜSKOD İl Şenliği, öğrencilerimizin yeteneklerini sergileme ve ilçemizi daha da ileriye taşıma konusundaki kararlılığını ortaya koydu.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün; “İlçemizi başarıyla temsil eden öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda da aynı başarı ve heyecanla devam etmelerini diliyoruz." dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.