Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GİYAD'da Hatim Duası Yapıldı Hediyeler Dağıtıldı

ŞİRAN 02.04.2025 - 11:56, Güncelleme: 02.04.2025 - 11:56 5037 kez okundu.
 

GİYAD'da Hatim Duası Yapıldı Hediyeler Dağıtıldı

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde (GİYAD) Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen mukabele programının son gününde hatim duası yapıldı, hediyeler dağıtıldı.
İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde (GİYAD) Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen mukabele programının son gününde hatim duası yapıldı, hediyeler dağıtıldı. GİYAD Başkanı Bayram Erdem’in de katıldığı program Küçükçekmece İlçe Müftülüğü ile koordineli olarak yürütülürken, müftülük tarafından görevlendirilen hocalar Kur’an-ı Kerim tilavetini gerçekleştirdi. Etkinlikte, GİYAD Başkanı Bayram Erdem, katılımcı kadınlara çeşitli hediyeler takdim etti. Ramazan ayı boyunca GİYAD'da her gün mukabele okunarak dualar edilirken, hatim duası yapılarak program taçlandırıldı. GİYAD Başkanı Bayram Erdem Yaptığı açıklamada, “Ramazan Ayı Kur'an ayı, her yıl olduğu gibi bu yılda, derneğimizde Kur’an-ı Kerim okundu ve ardından dualar edildi. Küçükçekmece İlçe Müftümüz Hasan Hüseyin Palabıyık'a, kıymetli hocalarımıza ve katılım sağlayan kadınlara teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Rahmet ayının Müslümanlara ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerken, Filistin, Gazze, Doğu Türkistan ve dünyanın neresinde olursa olsun, zulme uğrayan Müslümanların kurtuluşa ve özgürlüğe kavuşmalarını diliyorum" dedi. Hediyeler takdim edildikten sonra program son buldu.  
İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde (GİYAD) Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen mukabele programının son gününde hatim duası yapıldı, hediyeler dağıtıldı.

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde (GİYAD) Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen mukabele programının son gününde hatim duası yapıldı, hediyeler dağıtıldı.

GİYAD Başkanı Bayram Erdem’in de katıldığı program Küçükçekmece İlçe Müftülüğü ile koordineli olarak yürütülürken, müftülük tarafından görevlendirilen hocalar Kur’an-ı Kerim tilavetini gerçekleştirdi.

Etkinlikte, GİYAD Başkanı Bayram Erdem, katılımcı kadınlara çeşitli hediyeler takdim etti. Ramazan ayı boyunca GİYAD'da her gün mukabele okunarak dualar edilirken, hatim duası yapılarak program taçlandırıldı.

GİYAD Başkanı Bayram Erdem Yaptığı açıklamada, “Ramazan Ayı Kur'an ayı, her yıl olduğu gibi bu yılda, derneğimizde Kur’an-ı Kerim okundu ve ardından dualar edildi. Küçükçekmece İlçe Müftümüz Hasan Hüseyin Palabıyık'a, kıymetli hocalarımıza ve katılım sağlayan kadınlara teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Rahmet ayının Müslümanlara ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerken, Filistin, Gazze, Doğu Türkistan ve dünyanın neresinde olursa olsun, zulme uğrayan Müslümanların kurtuluşa ve özgürlüğe kavuşmalarını diliyorum" dedi.

Hediyeler takdim edildikten sonra program son buldu.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.