Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜSİAD’dan Bursa çıkarması

DERNEK 19.08.2024 - 09:33, Güncelleme: 19.08.2024 - 09:33 3839 kez okundu.
 

GÜSİAD’dan Bursa çıkarması

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Dr.Yüksel Yalçın, GÜSİAD Bursa İl Temsilcisi Fatih Köse ve yönetimini ziyaret ederek yeni dönemde Bursa yapılanmaları konusunda bir dizi çalışmalarda bulundu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan GÜSİAD Genel Başkanı Yalçın, Bursa’nın 70 binden fazla Gümüşhanelinin yaşadığı bir büyükşehir olduğunu ve bölgede ulusal ve küresel pazarda çok güçlü markaların hizmet verdiğini kaydetti. Amaçlarının Türkiye genelinde iş yapan GÜSİAD üye ve mensuplarının güçlü iletişimiyle birbirleriyle iş yapan ve iş dünyasına daha güçlü katkılar veren ve buradan üretilen enerji ile de Gümüşhane’nin kalkınmasına katkı koyabilecek fikir ve projeleri harekete geçirmek olduğunu belirten Yalçın, “Bursa il temsilcimiz Sayın Fatih Köse ve değerli ekibine bu amaçlara yönelik yaptıkları çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Bu yeni dönemde bu çalışmaları daha güçlü zeminlere taşımak için güçlendirilmiş iş birliği sağlayarak istiyoruz. Bu kapsamda Fatih Köse başkanımızın organizasyonuyla eylül ayı içerisinde Bursa’da hemşeri iş insanlarımız ile bir buluşma planlıyoruz” dedi.  GÜSİAD Bursa İl Temsilcisi Fatih Köse ise yerelde, ulusal düzeyde ve küresel pazarda çok güçlü aktörleri olduğunu dile getirerek, “GÜSİAD olarak buradaki gücümüzü daha nitelikli bir yapılanma ile Bursa yerelinde güçlü bir kümelenme tesis edeceğimize inanıyoruz. Bursa il temsilciliğimiz bölgede Bursa ve Yalova bölgesinde bulunan iş insanları hemşerilerimizle Eylül ayında yapacağımız buluşmalar sonrası bölgede daha etkin bir sivil toplum kuruluşu olarak önemli bir aktör olacaktır” ifadelerini kullandı.  
Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Dr.Yüksel Yalçın, GÜSİAD Bursa İl Temsilcisi Fatih Köse ve yönetimini ziyaret ederek yeni dönemde Bursa yapılanmaları konusunda bir dizi çalışmalarda bulundu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan GÜSİAD Genel Başkanı Yalçın, Bursa’nın 70 binden fazla Gümüşhanelinin yaşadığı bir büyükşehir olduğunu ve bölgede ulusal ve küresel pazarda çok güçlü markaların hizmet verdiğini kaydetti.

Amaçlarının Türkiye genelinde iş yapan GÜSİAD üye ve mensuplarının güçlü iletişimiyle birbirleriyle iş yapan ve iş dünyasına daha güçlü katkılar veren ve buradan üretilen enerji ile de Gümüşhane’nin kalkınmasına katkı koyabilecek fikir ve projeleri harekete geçirmek olduğunu belirten Yalçın, “Bursa il temsilcimiz Sayın Fatih Köse ve değerli ekibine bu amaçlara yönelik yaptıkları çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Bu yeni dönemde bu çalışmaları daha güçlü zeminlere taşımak için güçlendirilmiş iş birliği sağlayarak istiyoruz. Bu kapsamda Fatih Köse başkanımızın organizasyonuyla eylül ayı içerisinde Bursa’da hemşeri iş insanlarımız ile bir buluşma planlıyoruz” dedi. 

GÜSİAD Bursa İl Temsilcisi Fatih Köse ise yerelde, ulusal düzeyde ve küresel pazarda çok güçlü aktörleri olduğunu dile getirerek, “GÜSİAD olarak buradaki gücümüzü daha nitelikli bir yapılanma ile Bursa yerelinde güçlü bir kümelenme tesis edeceğimize inanıyoruz. Bursa il temsilciliğimiz bölgede Bursa ve Yalova bölgesinde bulunan iş insanları hemşerilerimizle Eylül ayında yapacağımız buluşmalar sonrası bölgede daha etkin bir sivil toplum kuruluşu olarak önemli bir aktör olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.