Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜSİAD bursları açıklandı

GÜMÜŞHANE 16.01.2024 - 10:14, Güncelleme: 16.01.2024 - 10:14 5666+ kez okundu.
 

GÜSİAD bursları açıklandı

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Merkezi tarafından yıllardan beri Gümüşhaneli üniversite öğrencilerine yönelik sürdürülen burs uygulamasının bu yıl ki sonuçları belli oldu.
GÜSİAD Genel Başkanı Dr. Yüksel Yalçın, 20 yıldır kesintisiz sürdürdükleri burs programını bu yıl da devam ettirdiklerini ve 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi için burs komisyonunun yaptığı çalışmanın neticelendiğini söyledi. Yaptığı açıklamada önceki yıllarda öğrenci başına bin 500 TL olan bursların bu yıl her bir öğrenciye 2 bin TL olacak şekilde artırdıklarını kaydeden Yalçın, “Öğrencilerimize 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren 2. sömestr eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar 2 taksit şeklinde olmak üzere, burs taahhüdü veren üyelerimizden ödemeleri alındıkça ödemeleri yapmış olacağız. Burs programımızda 200 öğrenci liste asıl, 40 öğrenci ise yedek listede olmak üzere toplamda, 240 kişilik burs ödeme planı oluşturulmuştur. Taahhüt ettiğimiz bursların ödenmesinde asıl listedekiler tamamlandıktan sonra kaynak temini sağlamamız halinde yedek listelerden yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Ödemeleri yapılan öğrencilerimize bilgilendirmeleri yapılacaktır” dedi. Açıklamasında öğrencilere de seslenen Yalçın, “GÜSİAD olarak, üyelerimiz ve mensuplarımızın destekleriyle yıllardır sürdürdüğümüz burs dağıtım programımızda bizlere kaynak sağlayan değerli iş insanlarımıza ve bu konuda çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen burs komitemize teşekkür ediyoruz. 2023-2024 öğretim yılında derslerinizde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.  
Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Merkezi tarafından yıllardan beri Gümüşhaneli üniversite öğrencilerine yönelik sürdürülen burs uygulamasının bu yıl ki sonuçları belli oldu.

GÜSİAD Genel Başkanı Dr. Yüksel Yalçın, 20 yıldır kesintisiz sürdürdükleri burs programını bu yıl da devam ettirdiklerini ve 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi için burs komisyonunun yaptığı çalışmanın neticelendiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada önceki yıllarda öğrenci başına bin 500 TL olan bursların bu yıl her bir öğrenciye 2 bin TL olacak şekilde artırdıklarını kaydeden Yalçın, “Öğrencilerimize 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren 2. sömestr eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar 2 taksit şeklinde olmak üzere, burs taahhüdü veren üyelerimizden ödemeleri alındıkça ödemeleri yapmış olacağız. Burs programımızda 200 öğrenci liste asıl, 40 öğrenci ise yedek listede olmak üzere toplamda, 240 kişilik burs ödeme planı oluşturulmuştur. Taahhüt ettiğimiz bursların ödenmesinde asıl listedekiler tamamlandıktan sonra kaynak temini sağlamamız halinde yedek listelerden yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Ödemeleri yapılan öğrencilerimize bilgilendirmeleri yapılacaktır” dedi.

Açıklamasında öğrencilere de seslenen Yalçın, “GÜSİAD olarak, üyelerimiz ve mensuplarımızın destekleriyle yıllardır sürdürdüğümüz burs dağıtım programımızda bizlere kaynak sağlayan değerli iş insanlarımıza ve bu konuda çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen burs komitemize teşekkür ediyoruz. 2023-2024 öğretim yılında derslerinizde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.