Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane’nin yeni Valisi Alper Tanrısever oldu

GÜMÜŞHANE 10.08.2023 - 11:19, Güncelleme: 10.08.2023 - 11:19 4460+ kez okundu.
 

Gümüşhane’nin yeni Valisi Alper Tanrısever oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle Gümüşhane’nin yeni Valisi Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle Gümüşhane’nin yeni Valisi Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan 2023/376 sayılı kararname ile 57 ilin Valisi değişirken, 16 Vali merkeze çekildi. Kararnameyle Gümüşhane’nin yeni Valisi Ankara’nın Elmadağ ilçesi Kaymakamı olan Alper Tanrısever oldu.  27 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile atanan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ise Mülkiye Müfettişi olarak atandı. Alper Tanrısever kimdir? 9 Eylül 1976 tarihinde Ankara Kızılcahamam'da doğdu. İlk öğrenimini Zonguldak Alaplı'da ortaöğrenimini ise Kdz Ereğli Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Kaymakam Adayı olarak atandı. Ankara Evren ve Afyonkarahisar İscehisar ilçelerinde Kaymakam vekili olarak çalıştı. İngiltere University of Exeter'de Sosyal Politika alanındaki Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra Kaymakamlık Kursunu bitirdi. Kastamonu Küre, Bingöl Kiğı, Konya Yunak, Erzurum Narman, Samsun Havza Kaymakamlıkları, Erzurum ve Kastamonu Vali Yardımcılığı yaptıktan sonra Adana İmamoğlu ilçesine atandı. 14 Temmuz 2020 tarihinde yayımlanan, 2020/362 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Elmadağ ilçesine atandı ve 27.07.2020 tarihinden itibaren Elmadağ ilçesinde görev yaptı. 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Gümüşhane Valisi olarak atandı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle Gümüşhane’nin yeni Valisi Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle Gümüşhane’nin yeni Valisi Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever oldu.

Resmi Gazete’de yayımlanan 2023/376 sayılı kararname ile 57 ilin Valisi değişirken, 16 Vali merkeze çekildi.

Kararnameyle Gümüşhane’nin yeni Valisi Ankara’nın Elmadağ ilçesi Kaymakamı olan Alper Tanrısever oldu. 

27 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile atanan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ise Mülkiye Müfettişi olarak atandı.

Alper Tanrısever kimdir?

9 Eylül 1976 tarihinde Ankara Kızılcahamam'da doğdu. İlk öğrenimini Zonguldak Alaplı'da ortaöğrenimini ise Kdz Ereğli Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Kaymakam Adayı olarak atandı. Ankara Evren ve Afyonkarahisar İscehisar ilçelerinde Kaymakam vekili olarak çalıştı. İngiltere University of Exeter'de Sosyal Politika alanındaki Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra Kaymakamlık Kursunu bitirdi.

Kastamonu Küre, Bingöl Kiğı, Konya Yunak, Erzurum Narman, Samsun Havza Kaymakamlıkları, Erzurum ve Kastamonu Vali Yardımcılığı yaptıktan sonra Adana İmamoğlu ilçesine atandı. 14 Temmuz 2020 tarihinde yayımlanan, 2020/362 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Elmadağ ilçesine atandı ve 27.07.2020 tarihinden itibaren Elmadağ ilçesinde görev yaptı. 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Gümüşhane Valisi olarak atandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.