Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de Özgür Filistin konferansı düzenlendi

DERNEK 18.12.2023 - 09:19, Güncelleme: 18.12.2023 - 09:19 5459+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Özgür Filistin konferansı düzenlendi

Gümüşhane'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından "Özgür Filistin" konulu konferans düzenlendi.
Halil Konakçı'nın konuşmacı olarak katıldığı konferans Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda salondaki tüm koltuklar dolunca bazı vatandaşlar programı sahneye oturarak izlemek zorunda kaldı. "Yapacağımız hiçbir boykotu, hiçbir toplantıyı küçümsemeyeceğiz" Kur’an'ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Başkan Vekili Cabir Nas, Filistin'de yapılan zulme sessiz kalmamak için toplandıklarını belirterek, “Yapılan hiçbir şey boş değil, boşuna değildir. Yapacağımız hiçbir boykotu, hiçbir toplantıyı küçümsemeyeceğiz. Daha adil bir dünya mümkün ama Amerikayla değil. Adil bir dünyanın varlığı tarihte olduğu gibi yeniden kalbi iman dolu ordusu rızaı ilahi için cihad eden milletlerin ve devletlerin varlığıyla mümkün olacaktır. Böyle bir millet ve devlet olmanın yolu İslam'a kayıtsız teslimiyetten ve nesillerimizi dönüştürmekten geçiyor. Evlatlarımız Ebu Ubeyde’yi bilecek, Hanzala’yı bilecek, Hz. Ali'yi, Hz.Ömer’i, Hz.Hamza’yı ve insanlığın rehberi Peygamber Efendimizi bilecek. Aydınlık sabahlara erişene dek, asımın nesli yetişene dek, dünyaya İslam'ın adaleti hakim olana dek durmayacağız yorulmayacağız, susmayacağız. Haklının yanında hakkı haykıranlara selam olsun, Filistin'de zalimlere karşı dimdik duranlara selam olsun” dedi. Açılış konuşmasının ardından İstanbul'un Pendik ilçesindeki Uluçınar Camisi İmamı Halil Konakçı, Filistin temalı konuşmasını gerçekleştirdi. Program hediye takdimiyle son buldu.    
Gümüşhane'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından "Özgür Filistin" konulu konferans düzenlendi.

Halil Konakçı'nın konuşmacı olarak katıldığı konferans Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda salondaki tüm koltuklar dolunca bazı vatandaşlar programı sahneye oturarak izlemek zorunda kaldı.

"Yapacağımız hiçbir boykotu, hiçbir toplantıyı küçümsemeyeceğiz"

Kur’an'ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Başkan Vekili Cabir Nas, Filistin'de yapılan zulme sessiz kalmamak için toplandıklarını belirterek, “Yapılan hiçbir şey boş değil, boşuna değildir. Yapacağımız hiçbir boykotu, hiçbir toplantıyı küçümsemeyeceğiz. Daha adil bir dünya mümkün ama Amerikayla değil. Adil bir dünyanın varlığı tarihte olduğu gibi yeniden kalbi iman dolu ordusu rızaı ilahi için cihad eden milletlerin ve devletlerin varlığıyla mümkün olacaktır. Böyle bir millet ve devlet olmanın yolu İslam'a kayıtsız teslimiyetten ve nesillerimizi dönüştürmekten geçiyor. Evlatlarımız Ebu Ubeyde’yi bilecek, Hanzala’yı bilecek, Hz. Ali'yi, Hz.Ömer’i, Hz.Hamza’yı ve insanlığın rehberi Peygamber Efendimizi bilecek. Aydınlık sabahlara erişene dek, asımın nesli yetişene dek, dünyaya İslam'ın adaleti hakim olana dek durmayacağız yorulmayacağız, susmayacağız. Haklının yanında hakkı haykıranlara selam olsun, Filistin'de zalimlere karşı dimdik duranlara selam olsun” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İstanbul'un Pendik ilçesindeki Uluçınar Camisi İmamı Halil Konakçı, Filistin temalı konuşmasını gerçekleştirdi.

Program hediye takdimiyle son buldu.
 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.