Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Şahin, güven tazeledi

ŞİRAN 01.07.2024 - 13:09, Güncelleme: 01.07.2024 - 14:31 4901+ kez okundu.
 

Başkan Şahin, güven tazeledi

Türkiye Voleybol Alpaslan Endüstri Erkekler 1.Lig'de mücadele eden Şiran Akademi Spor Kulübünün 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
29 Haziran Cumartesi günü Saat 11.00'de Şiran Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda 2023- 2024 yılı çalışma dönemi ile ilgili faaliyet raporu, denetçi raporları, bilanço ve gelir-gider cetvellerinin okunması, müzakeresi yapılarak kabul edildi. Daha sonra kulübün 2024-2025 yılları tahmini bütçesi görüşülerek onaylanırken Yönetim ve Denetim Kurulları asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkanları Ersin Şahin, üçüncü kez başkan seçildi ve kulübün geleceği için umut dolu açıklamalar yaptı. Kulübün 2017 yılında kurulduğunu ve o günden beri kesintisiz faaliyet gösterdiğini belirten Başkan Şahin, voleybol takımlarının önümüzdeki sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde ilçeyi ve ilimizi temsil edeceğini duyurdu. Yeni sezonda kulübün bütçesini 6 milyon lira olarak planladıklarını ifade etti. Geçen sezon için hedefledikleri 3 milyonluk bütçeyi yaklaşık 2 milyona ulaşabildiklerini ve playoff hedeflerine ulaşmak için maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti. Ancak, istedikleri desteği alamadıklarını ve bu nedenle yönetim kurulu olarak 1 milyon lira borçlandıklarını açıkladı. Başkan Şahin'in vurguladığı gibi, kulübün sadece maliyet merkezi olarak değil, aynı zamanda ilçenin sportif ve sosyal gelişimine önemli katkı sağlayan bir kurum olarak görülmesi gerektiğini dile getirdi. Şiran Akademi'nin geleceği için alt yapı, tesisleşme, yeni salon gibi altyapı çalışmalarının yanı sıra daha profesyonel bir yönetim anlayışı ve sürdürülebilir mali kaynaklar oluşturulması gerektiğini vurguladı. Başkan Şahin'in kongre sonrası yapmış olduğu bu önemli açıklamalar, kulübün geleceği ve hedefleri açısından büyük bir umut ve motivasyon kaynağı oldu. Şiran Akademi Spor Kulübü, önümüzdeki yıllarda Efeler Ligi'nde yer almayı hedeflerken, bölgeye ve ilçeye katkı sağlama misyonunu da sürdüreceğini belirtti. Kulübün başarılarına katkıda bulunan destekçilere teşekkürlerini sunan Başkan Şahin, yeni yönetim kurulumuza başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı. Şiran Akademi'nin bu hafta yapacağı 1. Lig katılım başvurusuyla birlikte adlarını fikstüre yazdıracağını ve yeni sezonda ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklara başlayacaklarını da duyurdu. Bu gelişmelerle birlikte Şiran Akademi Spor Kulübü, ilçe halkının ve taraftarlarının da desteğiyle başarılarla dolu bir sezon için adım atmak istiyor. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ersin Şahin, Ömer Kara, Tarık Şahin, Gürkan Oğuz, Vedat Tuğ Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Rıdvan Toygun, Sezgin Yeniçeri, Ahmet Can Ünsal, Şenol Şahin, Türker Necati Yeniçeri Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Sefa Türkmen, Abdurrahman Karabıçak, Mehmet Buğra Çiçek Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Cemal Dağdelen, Veysel Ceman, Necati Avcı Kaynak: Murat Tuğ  
Türkiye Voleybol Alpaslan Endüstri Erkekler 1.Lig'de mücadele eden Şiran Akademi Spor Kulübünün 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

29 Haziran Cumartesi günü Saat 11.00'de Şiran Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda 2023- 2024 yılı çalışma dönemi ile ilgili faaliyet raporu, denetçi raporları, bilanço ve gelir-gider cetvellerinin okunması, müzakeresi yapılarak kabul edildi. Daha sonra kulübün 2024-2025 yılları tahmini bütçesi görüşülerek onaylanırken Yönetim ve Denetim Kurulları asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Kongrede mevcut başkanları Ersin Şahin, üçüncü kez başkan seçildi ve kulübün geleceği için umut dolu açıklamalar yaptı.

Kulübün 2017 yılında kurulduğunu ve o günden beri kesintisiz faaliyet gösterdiğini belirten Başkan Şahin, voleybol takımlarının önümüzdeki sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde ilçeyi ve ilimizi temsil edeceğini duyurdu. Yeni sezonda kulübün bütçesini 6 milyon lira olarak planladıklarını ifade etti. Geçen sezon için hedefledikleri 3 milyonluk bütçeyi yaklaşık 2 milyona ulaşabildiklerini ve playoff hedeflerine ulaşmak için maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti. Ancak, istedikleri desteği alamadıklarını ve bu nedenle yönetim kurulu olarak 1 milyon lira borçlandıklarını açıkladı.

Başkan Şahin'in vurguladığı gibi, kulübün sadece maliyet merkezi olarak değil, aynı zamanda ilçenin sportif ve sosyal gelişimine önemli katkı sağlayan bir kurum olarak görülmesi gerektiğini dile getirdi. Şiran Akademi'nin geleceği için alt yapı, tesisleşme, yeni salon gibi altyapı çalışmalarının yanı sıra daha profesyonel bir yönetim anlayışı ve sürdürülebilir mali kaynaklar oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Başkan Şahin'in kongre sonrası yapmış olduğu bu önemli açıklamalar, kulübün geleceği ve hedefleri açısından büyük bir umut ve motivasyon kaynağı oldu. Şiran Akademi Spor Kulübü, önümüzdeki yıllarda Efeler Ligi'nde yer almayı hedeflerken, bölgeye ve ilçeye katkı sağlama misyonunu da sürdüreceğini belirtti.

Kulübün başarılarına katkıda bulunan destekçilere teşekkürlerini sunan Başkan Şahin, yeni yönetim kurulumuza başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı. Şiran Akademi'nin bu hafta yapacağı 1. Lig katılım başvurusuyla birlikte adlarını fikstüre yazdıracağını ve yeni sezonda ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklara başlayacaklarını da duyurdu.

Bu gelişmelerle birlikte Şiran Akademi Spor Kulübü, ilçe halkının ve taraftarlarının da desteğiyle başarılarla dolu bir sezon için adım atmak istiyor.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ersin Şahin, Ömer Kara, Tarık Şahin, Gürkan Oğuz, Vedat Tuğ Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Rıdvan Toygun, Sezgin Yeniçeri, Ahmet Can Ünsal, Şenol Şahin, Türker Necati Yeniçeri Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Sefa Türkmen, Abdurrahman Karabıçak, Mehmet Buğra Çiçek Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Cemal Dağdelen, Veysel Ceman, Necati Avcı Kaynak: Murat Tuğ

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.