Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Koç, köy sorunlarını dile getirdi

ŞİRAN 15.05.2024 - 10:22, Güncelleme: 15.05.2024 - 10:22 5278+ kez okundu.
 

Başkan Koç, köy sorunlarını dile getirdi

Şiran Yedibölük Köyü Derneği Başkanı Fevzi Koç ve beraberindeki heyet, Şiran Belediye Başkanı Baki Karan'ın da katılım sağladığı Almanya'daki Gümüşhane Şiranlılar programına katıldı.
Toplantılarda bazı sıkıntılarını dile getiren Dernek Başkanı Koç, gelişmenin sadece binaların inşa edilmesiyle değil, köylerin alt yapılarının tamamlanması, köy yollarının sağlıklı bir şekilde asfaltlanması, evlerin köy konumuna göre inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca tarihi yapıların değerlerinin korunması, kültürel etkinliklerin düzenli bir şekilde yapılması ve köylerin turizme uygun hale getirilmesi gerektiğini belirtti. Koç, gurbetçilerin en büyük talebinin yaz aylarında mahallelerdeki su sıkıntısının giderilmesi, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve tarımın, hayvancılığın hızla güçlendirilmesi olduğunu ifade etti. "Güzel Şiran'ımızı yaşanabilir bir kent haline getirmek en büyük hayalimiz. Bunlar sağlanabilirse biraz da köylere dönüş yapılır. " diyerek taleplerin haklı ve yerinde olduğunu söyledi. Başkan Koç, talepleri yetkili mercilere iletmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.    
Şiran Yedibölük Köyü Derneği Başkanı Fevzi Koç ve beraberindeki heyet, Şiran Belediye Başkanı Baki Karan'ın da katılım sağladığı Almanya'daki Gümüşhane Şiranlılar programına katıldı.

Toplantılarda bazı sıkıntılarını dile getiren Dernek Başkanı Koç, gelişmenin sadece binaların inşa edilmesiyle değil, köylerin alt yapılarının tamamlanması, köy yollarının sağlıklı bir şekilde asfaltlanması, evlerin köy konumuna göre inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca tarihi yapıların değerlerinin korunması, kültürel etkinliklerin düzenli bir şekilde yapılması ve köylerin turizme uygun hale getirilmesi gerektiğini belirtti.

Koç, gurbetçilerin en büyük talebinin yaz aylarında mahallelerdeki su sıkıntısının giderilmesi, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve tarımın, hayvancılığın hızla güçlendirilmesi olduğunu ifade etti. "Güzel Şiran'ımızı yaşanabilir bir kent haline getirmek en büyük hayalimiz. Bunlar sağlanabilirse biraz da köylere dönüş yapılır. " diyerek taleplerin haklı ve yerinde olduğunu söyledi. Başkan Koç, talepleri yetkili mercilere iletmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.