Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adli Yargı Yaz Kararnamesi çıktı

GÜMÜŞHANE (RECEP ERGİN) - Web Sitesi | 18.07.2023 - 09:33, Güncelleme: 18.07.2023 - 09:33 4449+ kez okundu.
 

Adli Yargı Yaz Kararnamesi çıktı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi Adli ve İdari Yargı 2023 Yılı Ana Kararnamesini yayımladı. Ağır Ceza Reisi başta olmak üzere Gümüşhane’de çok sayıda hakim ve savcı yer değiştirdi.
Kurumun resmi web sitesinde yayımlanan kararnameye göre Gümüşhane Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Garip Aykanat Konya Hakimliğine atanırken, Gümüşhane’nin yeni Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Manisa Hakimi Ahmet Bayrak oldu. Kararname ile Ilgaz Cumhuriyet Savcısı Songül Taşdemir, Kastamonu Cumhuriyet Savcısı Volkan Şimşek, Bayburt Cumhuriyet Savcısı Erdem Furkan Kılıç Gümüşhane Cumhuriyet Savcılığına, Kastamonu Hâkimi Hilal Meral Şimşek, Malatya Hâkimi Muhammed Enes Orak Gümüşhane Hâkimliğine atanırken, Gümüşhane Hâkimleri Kaan Balatan Lüleburgaz Hâkimliğine, Sena Nur Satoğlu Söylemez ve Ömer Söylemez Fethiye Hâkimliğine atandı. Kelkit Hakimi İbrahim Okay Başkaya Bucak Hâkimliğine, Kelkit Cumhuriyet Savcısı Ali Yasin Akbaş ise Kuşadası Cumhuriyet Savcılığına, Şiran Hâkimi Gökmen Doğan Nazilli Hâkimliğine, Şiran Cumhuriyet Savcısı Abdussamed Yıldız Elbistan Cumhuriyet Savcılığına, Torul Hâkimi İsmail Cem Sencar da Çankırı Hâkimliğine atandı.  
Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi Adli ve İdari Yargı 2023 Yılı Ana Kararnamesini yayımladı. Ağır Ceza Reisi başta olmak üzere Gümüşhane’de çok sayıda hakim ve savcı yer değiştirdi.

Kurumun resmi web sitesinde yayımlanan kararnameye göre Gümüşhane Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Garip Aykanat Konya Hakimliğine atanırken, Gümüşhane’nin yeni Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Manisa Hakimi Ahmet Bayrak oldu.

Kararname ile Ilgaz Cumhuriyet Savcısı Songül Taşdemir, Kastamonu Cumhuriyet Savcısı Volkan Şimşek, Bayburt Cumhuriyet Savcısı Erdem Furkan Kılıç Gümüşhane Cumhuriyet Savcılığına, Kastamonu Hâkimi Hilal Meral Şimşek, Malatya Hâkimi Muhammed Enes Orak Gümüşhane Hâkimliğine atanırken, Gümüşhane Hâkimleri Kaan Balatan Lüleburgaz Hâkimliğine, Sena Nur Satoğlu Söylemez ve Ömer Söylemez Fethiye Hâkimliğine atandı.

Kelkit Hakimi İbrahim Okay Başkaya Bucak Hâkimliğine, Kelkit Cumhuriyet Savcısı Ali Yasin Akbaş ise Kuşadası Cumhuriyet Savcılığına, Şiran Hâkimi Gökmen Doğan Nazilli Hâkimliğine, Şiran Cumhuriyet Savcısı Abdussamed Yıldız Elbistan Cumhuriyet Savcılığına, Torul Hâkimi İsmail Cem Sencar da Çankırı Hâkimliğine atandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.