Ünsal Group Şiran Akademi Spor, Şanlıurfa Depsaş Enerji'yi 3-0 Mağlup Etti

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde heyecan dolu bir karşılaşma, Ünsal Group Şiran Akademi Spor ile Şanlıurfa Depsaş Enerji arasında oynandı. Şiran Akademi Spor'un ev sahipliğinde gerçekleşen mücadelede, temsilcimiz rakibini set vermeden 3-0'lık net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

İzleyenlere büyük bir heyecan yaşatan maçta, Ünsal Group Şiran Akademi Spor üstün bir performans sergiledi. Mücadelenin her anında oyunun kontrolünü elinde tutan takım, setleri rakibine kaptırmadan galibiyete uzandı.

Maçın ardından kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Bugün ligin 6. Haftasında oynadığımız 5 maçta 3. galibiyetimizi aldık. Şanlıurfa temsilcisi DEPSAŞ Enerji ile oynadığımız mücadelenin ilk setine iyi başlayan takımımız ilk seti 25- 17 alarak setlerde 1-0 öne geçti.2. sette büyük bir çekişme yaşansa da takımımız seti 25-23 alarak 2-0 öne geçti. Son sette maça ağırlığını koyan takımımız 3. seti 25-15 alarak maçı 3-0 aldı. Bu galibiyette emeği geçen teknik ekibimize sporcularımıza ve büyük Şiran taraftarına teşekkür ederiz...

Maçta bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımız Mehmet Alperen Başkapan'a Belediye Başkanımız Abdulbaki Kara'ya, Ziraat Bankası Müdürü Cem Aydın'a, Şiran Yıldız Spor Başkanı Erhan Yıldız'a, As Başkan Bilal Yılmaz'a Avrupa Şiranlılar Platformu başkanı Adnan Demir'e teşekkür ederiz.” denildi.

Ünsal Group Şiran Akademi Spor, bu galibiyetle ligdeki iddiasını sürdürürken, taraftarlarına da şampiyonluk için umut vermeye devam ediyor.