Dr. Suat Dikkanoğlu Şiran Hastanesi Başhekimliğine atandı

Trabzon'un Of ilçesinde doğan ve köklü bir sağlık eğitimi geçmişine sahip olan Dr. Dikkanoğlu, Yozgat Akdağmadeni'nde ilkokulu tamamladıktan sonra Trabzon'da ortaokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. Tıp eğitimine Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde başlayan ve bu alanda doktor unvanını alan Dikkanoğlu, sağlık yönetimi alanında da kendisini geliştirmek adına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Meslek hayatına Şiran Devlet Hastanesi acil servisinde başlayan Dr. Dikkanoğlu, ardından Söğütlü beldesinde aile hekimliği görevini üstlenmiş ve son 11 yıldır da Şiran ilçesinde aile hekimliği alanında hizmet vermiştir. Bu süre zarfında, kendisini tanıyanlar tarafından sevgi ve saygıyla anılan Dr. Dikkanoğlu, mesleğindeki başarılarıyla da adından sıkça söz ettirmiştir.

Evli ve üç çocuk babası olan Dr. Suat Dikkanoğlu, artık Şiran’daki hastane yönetiminde yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Kendisini bu yeni görevinde tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.