Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Taşbilek deprem bölgesinde

GÜMÜŞHANE 30.03.2023 - 13:37, Güncelleme: 30.03.2023 - 13:37 4360+ kez okundu.
 

Vali Taşbilek deprem bölgesinde

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İçişleri Bakanlığı tarafından beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman’ın Besni ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirildi.
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İçişleri Bakanlığı tarafından beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman’ın Besni ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirildi. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından Torul Kaymakamı Orhan Ayaz, Valilik Özel Kalem Müdürü Ertuğrul Akçay ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran’la bugün Adıyaman’ın Besni ilçesine ulaşan Vali Taşbilek, 10 gün boyunca depremzede vatandaşların yarasının sarılması noktasında yürütülen çalışmalara destek olacak. Deprem bölgesinde ilk olarak Afet Koordinasyon Merkezinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Taşbilek, daha sonra ilçede ziyaret ve incelemelerde bulundu, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Depremzede kardeşlerimizin dertlerine derman olmak için yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla Besni’ye gittiklerini kaydeden Vali Taşbilek, “Bugün İçişleri Bakanlığımızın görevlendirmesiyle Adıyaman’ın güzel ilçesi Besni’ye geldik. Aziz Milletimizle omuz omuza, sırt sırta vererek bölgedeki yaralar el birliğiyle sarılmakta. Depremlerin ilk anından itibaren Gümüşhanemizin güzel insanlarının büyük kardeşlikle memleketimizin diğer ucunda sıkıntı çeken kardeşlerinin elinden tutma gayretiyle yaptığı olağanüstü çalışmalara şahitlik ettikten sonra buraya geldik. Ülkemizin en batısından en doğusuna kadar her bir yerindeki herkesin birbirinin yarasını sarmaya uğraştığını burada bir kez daha müşahade ettik. Milletimizin büyük kardeşliği yaralarımızın iyileşmesini, kabuk bağlamasını sağlayacak. Beraber olmaya, el ele olmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi. Vali Taşbilek dönünceye kadar Valilik görevine Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya vekalet edecek.  
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İçişleri Bakanlığı tarafından beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman’ın Besni ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirildi.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İçişleri Bakanlığı tarafından beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman’ın Besni ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından Torul Kaymakamı Orhan Ayaz, Valilik Özel Kalem Müdürü Ertuğrul Akçay ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran’la bugün Adıyaman’ın Besni ilçesine ulaşan Vali Taşbilek, 10 gün boyunca depremzede vatandaşların yarasının sarılması noktasında yürütülen çalışmalara destek olacak.

Deprem bölgesinde ilk olarak Afet Koordinasyon Merkezinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Taşbilek, daha sonra ilçede ziyaret ve incelemelerde bulundu, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Depremzede kardeşlerimizin dertlerine derman olmak için yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla Besni’ye gittiklerini kaydeden Vali Taşbilek, “Bugün İçişleri Bakanlığımızın görevlendirmesiyle Adıyaman’ın güzel ilçesi Besni’ye geldik. Aziz Milletimizle omuz omuza, sırt sırta vererek bölgedeki yaralar el birliğiyle sarılmakta. Depremlerin ilk anından itibaren Gümüşhanemizin güzel insanlarının büyük kardeşlikle memleketimizin diğer ucunda sıkıntı çeken kardeşlerinin elinden tutma gayretiyle yaptığı olağanüstü çalışmalara şahitlik ettikten sonra buraya geldik. Ülkemizin en batısından en doğusuna kadar her bir yerindeki herkesin birbirinin yarasını sarmaya uğraştığını burada bir kez daha müşahade ettik. Milletimizin büyük kardeşliği yaralarımızın iyileşmesini, kabuk bağlamasını sağlayacak. Beraber olmaya, el ele olmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Vali Taşbilek dönünceye kadar Valilik görevine Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya vekalet edecek.

 

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.