Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ziraat Odasında Kazanan Kaşıkçı

ŞİRAN 02.03.2023 - 11:16, Güncelleme: 02.03.2023 - 11:28 3738+ kez okundu.
 

Ziraat Odasında Kazanan Kaşıkçı

Şiran Ziraat Odası seçimleri yapıldı yeni dönem için Özcan Kaşıkçı delegelerin desteği ile başkan seçildi.
Şiran Ziraat Odası seçimleri yapıldı yeni dönem için Özcan Kaşıkçı delegelerin desteği ile başkan seçildi. Günlerdir beklenen Şiran Ziraat Odası seçimleri yapıldı. Şiran Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen seçimde Turan Erdem ile Özcan Kaşıkçı’nın listeleri yarıştı. Geçtiğimiz Pazar Sabah saat 10:00 da başlayan seçim bir dakikalık saygı durusu akabinde okunan istiklal marşı ile başladı. Devamında faaliyet raporları okundu. Saat 17:00 itibari ile sandıklar açıldı. Toplamda 77 delegesi bulunan Şiran Ziraat Odasında 71 delege oy kullandı. Kullanılan oyların 36’sını Özcan Kaşıkçı, 34’nü ise Turan Erdem aldı. Bir oy geçersiz sayıldı. Yapılan seçimleri sonucuna göre 21 kişilik ziraat odası meclisi şu isimlerden oluştu; Özcan Kaşıkçı, Ahmet Yazıcı, Yusuf Şakir Kurt, Murat Demir, Zekeriya Mallı, Muammer Şahin, Halis Şahin, Halis Yıldız, Nurullah Keleş, Hasan Altıntaş, İlhami Celepci, Cafer Şahin, Yunus Yıldız, İsa Üçüncü, Mehmet Saatçi, Muammer Zaza, Esat Aydın, Gökhan Mercan, Mehmet Ali Şahin, Necmi Kara, Ergün Ekiz Meclis üyeleri seçim tamamlandıktan sonra 21 meclis üyesi kendi arasında seçim yaparak 7 kişilik yönetim kurulu listesi oluşturdular. Buna göre; Özcan Kaşıkçı, Yusuf Şakir Kurt, Murat Demir, Ahmet Yazıcı, Halis Yıldız, Halis Şahin, Cafer Şahin yeni yönetim kurulunda yer aldı. 
Şiran Ziraat Odası seçimleri yapıldı yeni dönem için Özcan Kaşıkçı delegelerin desteği ile başkan seçildi.

Şiran Ziraat Odası seçimleri yapıldı yeni dönem için Özcan Kaşıkçı delegelerin desteği ile başkan seçildi.

Günlerdir beklenen Şiran Ziraat Odası seçimleri yapıldı. Şiran Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen seçimde Turan Erdem ile Özcan Kaşıkçı’nın listeleri yarıştı.

Geçtiğimiz Pazar Sabah saat 10:00 da başlayan seçim bir dakikalık saygı durusu akabinde okunan istiklal marşı ile başladı. Devamında faaliyet raporları okundu. Saat 17:00 itibari ile sandıklar açıldı. Toplamda 77 delegesi bulunan Şiran Ziraat Odasında 71 delege oy kullandı. Kullanılan oyların 36’sını Özcan Kaşıkçı, 34’nü ise Turan Erdem aldı. Bir oy geçersiz sayıldı.

Yapılan seçimleri sonucuna göre 21 kişilik ziraat odası meclisi şu isimlerden oluştu; Özcan Kaşıkçı, Ahmet Yazıcı, Yusuf Şakir Kurt, Murat Demir, Zekeriya Mallı, Muammer Şahin, Halis Şahin, Halis Yıldız, Nurullah Keleş, Hasan Altıntaş, İlhami Celepci, Cafer Şahin, Yunus Yıldız, İsa Üçüncü, Mehmet Saatçi, Muammer Zaza, Esat Aydın, Gökhan Mercan, Mehmet Ali Şahin, Necmi Kara, Ergün Ekiz

Meclis üyeleri seçim tamamlandıktan sonra 21 meclis üyesi kendi arasında seçim yaparak 7 kişilik yönetim kurulu listesi oluşturdular. Buna göre; Özcan Kaşıkçı, Yusuf Şakir Kurt, Murat Demir, Ahmet Yazıcı, Halis Yıldız, Halis Şahin, Cafer Şahin yeni yönetim kurulunda yer aldı. 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.