Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜSİAD burs sonuçları belli oldu

ŞİRAN 13.02.2023 - 09:21, Güncelleme: 13.02.2023 - 09:21 3077+ kez okundu.
 

GÜSİAD burs sonuçları belli oldu

Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) her yıl olduğu gibi bu yıl ki burs çalışmasını da tamamladı ve 363 öğrenciye bin 500 TL burs verecek.
Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) her yıl olduğu gibi bu yıl ki burs çalışmasını da tamamladı ve 363 öğrenciye bin 500 TL burs verecek. Burs almaya hak kazananlar kurumun resmi web sitesinde yayımlanırken bir açıklama yapan GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, son yüzyılın en büyük depremlerinden birini Kahramanmaraş ve etrafındaki 10 ilde yaşadıklarını ve çok üzgün olduklarını belirterek, “GÜSİAD olarak kaynaklarımız ölçüsünde deprem bölgesine yardımlar yapmaya çalıştık, halen de devam ediyoruz. İnşallah bu ve benzeri şekilde bir afet ile tekrardan karşılaşmamayı temenni ediyoruz.  Depremden dolayı kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, milletimize başı sağlığı diliyoruz” dedi. GÜSİAD olarak kesintisiz devam eden burs programının bu yıl da devam ettiğini kaydeden Yalçın, “2022-2023 eğitim-öğretim dönemi içinde burs komisyonumuzun yapmış olduğu çalışma ile aşağıda burs alacak öğrenci listemiz oluşturulmuştur. Önceki yıllarda 1000 TL ödediğimiz bursları, her bir öğrenciye 1.500 TL olacak şekilde artırmış bulunuyoruz. Aşağıda yayınlanan listedeki öğrencilerimize 15 Şubat 2022 tarihinden itibaren 2. sömestri eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar burs taahhüdü veren iş adamlarımızdan ödemeleri alındıkça ödemeleri yapmış olacağız” dedi. Burs dağıtım programının süreçleri de açıklayan Yalçın, “Standart burs programımıza göre müracaat şartlarını karşılayan aşağıda listesi yayınlanmış 273 öğrencimize burs dağıtımı 15 Şubat itibarı ile yapılacaktır.  Müracaat şartları yeterli olmayanlardan, deprem bölgesinde ikamet edip aile üyelerinden vefat edenler ve evleri zarar görenler öncelikli olmak üzere, ayrıca ilave kaynak temini sağladıkça not sıralaması esas alınarak 30 öğrencimize daha burs kontenjanı ayrılmıştır.  Bu yıl geçen yıl olduğu gibi Gümüşhane Üniversitesi Vakfı üzerinden, Gümüşhane Üniversitesi’nde okuyan 30 öğrencimize, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün talebi ile Gümüşhaneli 15 Milli Sporcumuza, Gümüşhane Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerimizden okul yönetiminin bildirimi ile ihtiyaç sahibi olan 15 öğrencimize olmak üzere toplamda, 363 kişilik burs ödeme planı oluşturulmuştur. Taahhüt ettiğimiz bursların ödenmesi sonrasında, kaynak temini sağlamamız halinde yedek listelerden yardımcı olmaya gayret edeceğiz. GÜSİAD olarak, üyelerimiz ve mensuplarımızın destekleriyle 19 yıldır sürekli ve düzenli burs ödemesi gerçekleştirmekteyiz. Burs ödemelerimizde bizlere kaynak sağlayan iş adamlarımıza ve bu konuda çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen burs komitemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   
Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) her yıl olduğu gibi bu yıl ki burs çalışmasını da tamamladı ve 363 öğrenciye bin 500 TL burs verecek.

Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) her yıl olduğu gibi bu yıl ki burs çalışmasını da tamamladı ve 363 öğrenciye bin 500 TL burs verecek.

Burs almaya hak kazananlar kurumun resmi web sitesinde yayımlanırken bir açıklama yapan GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, son yüzyılın en büyük depremlerinden birini Kahramanmaraş ve etrafındaki 10 ilde yaşadıklarını ve çok üzgün olduklarını belirterek, “GÜSİAD olarak kaynaklarımız ölçüsünde deprem bölgesine yardımlar yapmaya çalıştık, halen de devam ediyoruz. İnşallah bu ve benzeri şekilde bir afet ile tekrardan karşılaşmamayı temenni ediyoruz.  Depremden dolayı kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, milletimize başı sağlığı diliyoruz” dedi.

GÜSİAD olarak kesintisiz devam eden burs programının bu yıl da devam ettiğini kaydeden Yalçın, “2022-2023 eğitim-öğretim dönemi içinde burs komisyonumuzun yapmış olduğu çalışma ile aşağıda burs alacak öğrenci listemiz oluşturulmuştur. Önceki yıllarda 1000 TL ödediğimiz bursları, her bir öğrenciye 1.500 TL olacak şekilde artırmış bulunuyoruz. Aşağıda yayınlanan listedeki öğrencilerimize 15 Şubat 2022 tarihinden itibaren 2. sömestri eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar burs taahhüdü veren iş adamlarımızdan ödemeleri alındıkça ödemeleri yapmış olacağız” dedi.

Burs dağıtım programının süreçleri de açıklayan Yalçın, “Standart burs programımıza göre müracaat şartlarını karşılayan aşağıda listesi yayınlanmış 273 öğrencimize burs dağıtımı 15 Şubat itibarı ile yapılacaktır.  Müracaat şartları yeterli olmayanlardan, deprem bölgesinde ikamet edip aile üyelerinden vefat edenler ve evleri zarar görenler öncelikli olmak üzere, ayrıca ilave kaynak temini sağladıkça not sıralaması esas alınarak 30 öğrencimize daha burs kontenjanı ayrılmıştır.  Bu yıl geçen yıl olduğu gibi Gümüşhane Üniversitesi Vakfı üzerinden, Gümüşhane Üniversitesi’nde okuyan 30 öğrencimize, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün talebi ile Gümüşhaneli 15 Milli Sporcumuza, Gümüşhane Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerimizden okul yönetiminin bildirimi ile ihtiyaç sahibi olan 15 öğrencimize olmak üzere toplamda, 363 kişilik burs ödeme planı oluşturulmuştur. Taahhüt ettiğimiz bursların ödenmesi sonrasında, kaynak temini sağlamamız halinde yedek listelerden yardımcı olmaya gayret edeceğiz. GÜSİAD olarak, üyelerimiz ve mensuplarımızın destekleriyle 19 yıldır sürekli ve düzenli burs ödemesi gerçekleştirmekteyiz. Burs ödemelerimizde bizlere kaynak sağlayan iş adamlarımıza ve bu konuda çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen burs komitemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.