Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi kutlandı

ŞİRAN 20.03.2023 - 10:22, Güncelleme: 20.03.2023 - 10:22 2794+ kez okundu.
 

Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi kutlandı

Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü düzenlenen bir dizi programla kutlandı.
Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü düzenlenen bir dizi programla kutlandı. Kutlama programı Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakam Zahid Bahadır Semiz’in ve Belediye Başkan Vekili Ali Özel’in çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam önemini belirten konuşmayı J. Asb. Kd. Çvş. Emre Yanıkoğlu gerçekleştirdi. Anıt önündeki program sona erdi.  Program devamı ise Şiran Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Şiran Yunus Emre Ortaokulunun düzenlediği etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Devamında Erenkaya Mahallesi cami imamı Cabir Nas Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudu. Günün anlam önemini belirten konuşmayı Yunus Emre Okul Müdürü Ömer Kara gerçekleştirdi. Şiir kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Son olarak da sine vizyon eşliğinde 18 Mart gösterisi gerçekleştirildi.
Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü düzenlenen bir dizi programla kutlandı.

Şiran’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü düzenlenen bir dizi programla kutlandı.

Kutlama programı Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakam Zahid Bahadır Semiz’in ve Belediye Başkan Vekili Ali Özel’in çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam önemini belirten konuşmayı J. Asb. Kd. Çvş. Emre Yanıkoğlu gerçekleştirdi. Anıt önündeki program sona erdi. 

Program devamı ise Şiran Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Şiran Yunus Emre Ortaokulunun düzenlediği etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Devamında Erenkaya Mahallesi cami imamı Cabir Nas Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudu.

Günün anlam önemini belirten konuşmayı Yunus Emre Okul Müdürü Ömer Kara gerçekleştirdi. Şiir kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Son olarak da sine vizyon eşliğinde 18 Mart gösterisi gerçekleştirildi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.