Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane’de trafik kazası: 2’si ağır 7 yaralı

KELKİT 24.08.2023 - 14:43, Güncelleme: 24.08.2023 - 14:43 6123+ kez okundu.
 

Gümüşhane’de trafik kazası: 2’si ağır 7 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2’si ağır, aralarında çocukların da olduğu 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Kelkit ilçesinden Erzincan istikametine ilerleyen Ahmet Enes Can (25) yönetimindeki 29 AZ 345 plakalı otomobil, Yukarı Özlüce Köyü mevkiinde Fethi Tok yönetimindeki (52) yönetimindeki 61 TR 863 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Ahmet Enes Can ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Evin Can ile Şehristan Okuş ağır yaralandı. Yine otomobilde bulunan Hiranur Okuş, Emine Okuş ve Elif Can ile hafif ticari aracın sürücüsü Fethi Tok ile yolcu olarak bulunan Enes Tok yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Şehristan Okuş ile Evin Can ileri tektik ve tedavi için Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza nedeniyle Kelkit-Erzincan karayolunda bir süre kontrollü ulaşım sağlanırken araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.  
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2’si ağır, aralarında çocukların da olduğu 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kelkit ilçesinden Erzincan istikametine ilerleyen Ahmet Enes Can (25) yönetimindeki 29 AZ 345 plakalı otomobil, Yukarı Özlüce Köyü mevkiinde Fethi Tok yönetimindeki (52) yönetimindeki 61 TR 863 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kaza sonucu otomobil sürücüsü Ahmet Enes Can ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Evin Can ile Şehristan Okuş ağır yaralandı. Yine otomobilde bulunan Hiranur Okuş, Emine Okuş ve Elif Can ile hafif ticari aracın sürücüsü Fethi Tok ile yolcu olarak bulunan Enes Tok yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Şehristan Okuş ile Evin Can ileri tektik ve tedavi için Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza nedeniyle Kelkit-Erzincan karayolunda bir süre kontrollü ulaşım sağlanırken araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.