Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’nin Şiran ilçe kongresi yapıldı

ŞİRAN 24.08.2023 - 16:01, Güncelleme: 24.08.2023 - 16:01 5752+ kez okundu.
 

MHP’nin Şiran ilçe kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14. olağan ilçe ve il kongreleri kapsamında Şiran ilçe kongresi gerçekleştirildi. Tek listeli kongrede yeni başkan Mahin Şahin oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14. olağan ilçe ve il kongreleri kapsamında Şiran ilçe kongresi gerçekleştirildi. Tek listeli kongrede yeni başkan Mahin Şahin oldu. Şiran Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen kongrenin divan başkanlığını MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, divan üyeliklerini ilçe belediye başkanları yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşmalar, faaliyet ve denetim raporlarının ardından seçimlere geçildi. İlçe başkanlığına seçilen Mahin Şahin bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Şahin, “54 yıl önce temelini rahmetli Başbuğumuzun attığı bilge liderimiz genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin büyüttüğü ve muhafızlığını bizlerin yapacağı partimizin neferi olmaktan bir kez daha guru duyuyorum. Beni bu unvan altında ülkümüz için çalışmaya layık gören dava arkadaşlarıma tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkümüz uğruna sırt sırta verdiğimiz önceki teşkilat üyelerimize teşekkür ediyor, onların vermiş olduğu bayrağı hedefe ulaştırmakla yükümlü yeni teşkilat üyelerimi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Dava arkadaşlarım bu yolda benimle yürüyeceğimizden ve ülkümüz uğrunda her meşakkatin size mutluluk vereceğinden şüphe duymuyorum. İnşallah sizinle beraber, kapısını tıklatmadığımız ev selam vermediğimiz vatandaş, derdini dinlemediğimiz memleketli, sıkıntısına yetişmediğimiz mazlum kalmayacak. Çünkü hepimiz biliyoruz ki biz onlarla biziz. Hepimiz biriz, hepimiz Şiran’ız, hepimiz Türkiye’yiz. Aziz Türk milletinin vicdanına güveniyorum. Terazisi şaşmaz bir millet olduğumuzu biliyorum. Önümüzdeki mahalli seçimlerde doğru kararın bu teraziden çıkacağına inanıyorum. 2019 seçimlerinde hep birlikte nasıl 10 belediye kazandıysak, bu başarıyı 2023 bir vekille taçlandırdıysak, 2024 yılı da bizim yılımız olacak. Gümüşhane ilini ve ilçelerini kazanarak tarih yazacağız. Aynı mücadelemizi sürdürerek her Türk evladının kalbinde yatan milliyetçiliği harekete geçirerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gümüşhane’mizi iki vekil ile temsil edeceğiz.” İfadelerin kullandı. Devamında ise MHP Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, konuşma gerçekleştirdi. Tek listeli kongrede yeni başkan olan Mahin Şahin’in yönetiminde Yalçın Polat, İsmail Gündoğan, Güngör Tuğ, İbrahim Hancı, Güven Kapucu, Abdurrahman Karabıçak, Yıldız Demir, Nazife Tuğ, Ömer Tuğ, Abdurrahman Kaya, Mehdi Aydın, Hüsamettin Özel, Gökhan Çetinkaya, Sinan Deveci yer aldı. Kongreye MHP İl Başkanı Mete Kaya, Belediye Başkanı Mutlu Özel, ilçe ve belde belediye başkanları, MHP ve Ülkü Ocakları ilçe başkanları, il teşkilatları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14. olağan ilçe ve il kongreleri kapsamında Şiran ilçe kongresi gerçekleştirildi. Tek listeli kongrede yeni başkan Mahin Şahin oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14. olağan ilçe ve il kongreleri kapsamında Şiran ilçe kongresi gerçekleştirildi. Tek listeli kongrede yeni başkan Mahin Şahin oldu.

Şiran Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen kongrenin divan başkanlığını MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, divan üyeliklerini ilçe belediye başkanları yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşmalar, faaliyet ve denetim raporlarının ardından seçimlere geçildi.

İlçe başkanlığına seçilen Mahin Şahin bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Şahin, “54 yıl önce temelini rahmetli Başbuğumuzun attığı bilge liderimiz genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin büyüttüğü ve muhafızlığını bizlerin yapacağı partimizin neferi olmaktan bir kez daha guru duyuyorum. Beni bu unvan altında ülkümüz için çalışmaya layık gören dava arkadaşlarıma tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

Ülkümüz uğruna sırt sırta verdiğimiz önceki teşkilat üyelerimize teşekkür ediyor, onların vermiş olduğu bayrağı hedefe ulaştırmakla yükümlü yeni teşkilat üyelerimi tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Dava arkadaşlarım bu yolda benimle yürüyeceğimizden ve ülkümüz uğrunda her meşakkatin size mutluluk vereceğinden şüphe duymuyorum.

İnşallah sizinle beraber, kapısını tıklatmadığımız ev selam vermediğimiz vatandaş, derdini dinlemediğimiz memleketli, sıkıntısına yetişmediğimiz mazlum kalmayacak. Çünkü hepimiz biliyoruz ki biz onlarla biziz. Hepimiz biriz, hepimiz Şiran’ız, hepimiz Türkiye’yiz.

Aziz Türk milletinin vicdanına güveniyorum. Terazisi şaşmaz bir millet olduğumuzu biliyorum. Önümüzdeki mahalli seçimlerde doğru kararın bu teraziden çıkacağına inanıyorum.

2019 seçimlerinde hep birlikte nasıl 10 belediye kazandıysak, bu başarıyı 2023 bir vekille taçlandırdıysak, 2024 yılı da bizim yılımız olacak. Gümüşhane ilini ve ilçelerini kazanarak tarih yazacağız. Aynı mücadelemizi sürdürerek her Türk evladının kalbinde yatan milliyetçiliği harekete geçirerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gümüşhane’mizi iki vekil ile temsil edeceğiz.” İfadelerin kullandı.

Devamında ise MHP Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, konuşma gerçekleştirdi.

Tek listeli kongrede yeni başkan olan Mahin Şahin’in yönetiminde Yalçın Polat, İsmail Gündoğan, Güngör Tuğ, İbrahim Hancı, Güven Kapucu, Abdurrahman Karabıçak, Yıldız Demir, Nazife Tuğ, Ömer Tuğ, Abdurrahman Kaya, Mehdi Aydın, Hüsamettin Özel, Gökhan Çetinkaya, Sinan Deveci yer aldı.

Kongreye MHP İl Başkanı Mete Kaya, Belediye Başkanı Mutlu Özel, ilçe ve belde belediye başkanları, MHP ve Ülkü Ocakları ilçe başkanları, il teşkilatları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.