Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sevilen İsim Serkan Kaya, İYİ Parti'den Aday Gösterilmedi

SİYASET (Haber29) - web sitesi | 10.04.2023 - 11:16, Güncelleme: 10.04.2023 - 11:16 4804+ kez okundu.
 

Sevilen İsim Serkan Kaya, İYİ Parti'den Aday Gösterilmedi

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu görevini yürüttüğü süreç içerisinde Gümüşhane'de her kesimden halkın takdirini toplayan İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Serkan Kaya'nın aday gösterilmemesi tepki ile karşılandı.
Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu görevini yürüttüğü süreç içerisinde Gümüşhane'de her kesimden halkın takdirini toplayan İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Serkan Kaya'nın aday gösterilmemesi tepki ile karşılandı. Gümüşhane ile ilgili bir çok sivil toplum kuruluşunda yıllarca görev yapan memleket sevdalısı Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya, geçtiğimiz ay İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklamıştı. Gümüşhaneli sivil toplum kuruluşlarında; 5 yıl GİYAD Başkanlığı, 1.250 üyesi olan Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Plaftormu kurucu üyeliği, GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği, ŞİDEF Kurucu Başkanı, Gümüşhane Üniversitesi Vakfı Kurucu Üyesi, İstanbul GÜDEF önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve daha bir çok sivil toplum kuruluşunda 20 yılı aşkın hizmeti bulunan ve Gümüşhaneye sağlık, eğitim, öğrenci bursu desteği gibi bir çok başlıkta hizmetleri bulunan inşaat mühendisi Serkan Kaya temayül de ilk sırada çıkmasına rağmen listede yer bulamadı. Gümüşhanenin il ve ilçelerinin kent planları, orta ve uzun vadeli sanayileşme programı, turizm planları, eğitim alanındaki projeleri başta olmak üzere bir çok teknik alanda hazırladığı programları aday tanıtım sürecinde de paylaşmasına rağmen adaylık sürecindeki değerlendirmesinde ilgi görmedi. Parti yönetimi ve bu senenin gelişiminin beklentisi içinde olanların büyük ilgi ve teveccühünü kazanan Kaya, İstanbul’da kentsel dönüşüm konut siteleri ve fabrika binaları başta olmak üzere inşaat sektöründe çok sayıda proje ve uygulamalarda imzası bulunan başarılı bir iş insanı olarak çok sayıda iş insanları derneğinde de görevleri bulunuyor. Toplumun her kesimi tarafından sevilen ve saygı duyulan Kaya'nın aday olmaması sevenleri tarafından tepkiyle karşılandı. Siyasi görüşü farklı olmasına rağmen adaylığı dolayısı ile destek veren bir çok hemşehrimiz Serkan Kaya'nın aday gösterilmemesini şaşkınlıkla karşıladı. Serkan Kaya'den Teşekkür Mesajı Değerli hemşehrilerim, Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı sürecimiz bugün itibariyle sona erdi. İYİ parti listelerinden milletvekili adayları; 1.Muzaffer Altıparmak, 2.Bedri Ağaç oldu. Hayırlı olsun. Memleketimize hizmet etmek için yola çıkan aday olan tüm hemşehrilerimize başarılar dilerim. Süreç boyunca özelden attığım mesajlara gösterdiğiniz tahammül, hoş görü ve verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.
Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu görevini yürüttüğü süreç içerisinde Gümüşhane'de her kesimden halkın takdirini toplayan İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Serkan Kaya'nın aday gösterilmemesi tepki ile karşılandı.

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu görevini yürüttüğü süreç içerisinde Gümüşhane'de her kesimden halkın takdirini toplayan İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Serkan Kaya'nın aday gösterilmemesi tepki ile karşılandı.

Gümüşhane ile ilgili bir çok sivil toplum kuruluşunda yıllarca görev yapan memleket sevdalısı Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya, geçtiğimiz ay İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklamıştı.

Gümüşhaneli sivil toplum kuruluşlarında; 5 yıl GİYAD Başkanlığı, 1.250 üyesi olan Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Plaftormu kurucu üyeliği, GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği, ŞİDEF Kurucu Başkanı, Gümüşhane Üniversitesi Vakfı Kurucu Üyesi, İstanbul GÜDEF önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve daha bir çok sivil toplum kuruluşunda 20 yılı aşkın hizmeti bulunan ve Gümüşhaneye sağlık, eğitim, öğrenci bursu desteği gibi bir çok başlıkta hizmetleri bulunan inşaat mühendisi Serkan Kaya temayül de ilk sırada çıkmasına rağmen listede yer bulamadı.

Gümüşhanenin il ve ilçelerinin kent planları, orta ve uzun vadeli sanayileşme programı, turizm planları, eğitim alanındaki projeleri başta olmak üzere bir çok teknik alanda hazırladığı programları aday tanıtım sürecinde de paylaşmasına rağmen adaylık sürecindeki değerlendirmesinde ilgi görmedi. Parti yönetimi ve bu senenin gelişiminin beklentisi içinde olanların büyük ilgi ve teveccühünü kazanan Kaya, İstanbul’da kentsel dönüşüm konut siteleri ve fabrika binaları başta olmak üzere inşaat sektöründe çok sayıda proje ve uygulamalarda imzası bulunan başarılı bir iş insanı olarak çok sayıda iş insanları derneğinde de görevleri bulunuyor.

Toplumun her kesimi tarafından sevilen ve saygı duyulan Kaya'nın aday olmaması sevenleri tarafından tepkiyle karşılandı. Siyasi görüşü farklı olmasına rağmen adaylığı dolayısı ile destek veren bir çok hemşehrimiz Serkan Kaya'nın aday gösterilmemesini şaşkınlıkla karşıladı.

Serkan Kaya'den Teşekkür Mesajı

Değerli hemşehrilerim, Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı sürecimiz bugün itibariyle sona erdi. İYİ parti listelerinden milletvekili adayları; 1.Muzaffer Altıparmak, 2.Bedri Ağaç oldu.

Hayırlı olsun. Memleketimize hizmet etmek için yola çıkan aday olan tüm hemşehrilerimize başarılar dilerim. Süreç boyunca özelden attığım mesajlara gösterdiğiniz tahammül, hoş görü ve verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.