Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiranlı Hemşerimiz Muammer Kurt Teşekkür Mesajı Yayınladı

SİYASET 30.03.2023 - 11:04, Güncelleme: 30.03.2023 - 11:07 5243+ kez okundu.
 

Şiranlı Hemşerimiz Muammer Kurt Teşekkür Mesajı Yayınladı

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Şiranlı Hemşerimiz Muammer Kurt Teşekkür Mesajı Yayınladı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Muammer Kurt hafta sonu gerçekleşen temayül yoklaması sonrasında teşekkür mesajı yayınladı. Gerçekleşen temayül yoklamasında “AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayları Temayül yoklamasında şahsıma oy veren ve vermeyen bütün teşkilata yürekten teşekkürlerimi sunarım” dedi. “Amacımız AK Partimizin Gümüşhane’de en iyi oyu almasıdır” diyen Kurt, birlikte hareket ve teşkilatçılığa bir kez daha vurgu yaparak, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimiz ve teşkilatımızla beraber hareket ederek ülkemize ve Gümüşhane’mize güzel hizmetlerin gelmesi için var gücümle çalışacağım” dedi. AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Kurt; “Ak Partimizin 28. Dönem Milletvekilliği teşkilat temayül yoklamasının Ülkemiz, Gümüşhane’miz ve AK Partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Gümüşhane Ak Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet Emin Erdoğdu ağabeyim ve Teşkilatına, Gümüşhane Belediye Başkanımız Sn. Ercan Çimen ağabeyim ve teşkilatına, Gümüşhane Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Sn. Fatih Gürses ve Teşkilatına, Kelkit İlçe Başkanım Sayın Sadi Tüysüz ağabeyim ve Teşkilatına, Kelkit Belediye Başkanımız Sayın Aziz Nas Başkanım ve Teşkilatına, Şiran Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Kazım Tosun ve Teşkilatına, İlçem Torul Ak Parti İlçe Başkanım Sn. Hüseyin Zengin kardeşim ve Teşkilatına, Köse Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Şinasi Karaman ve Teşkilatına, Kürtün Ak Parti İlçe Başkanım Sn. Yücel Yusufoğlu ve Teşkilatına, Söğütlü Ak Parti Belde Başkanı Sn. Mustafa Kartal ve Teşkilatına, Öz Kürtün Ak Parti Belde Başkanı Hikmet Çakmak kardeşim ve Teşkilatına, Özellikle de iş insanı, Ak Partimizin yetiştirdiği siyasetin duayeni Hüseyin Yıldız kardeşime, Gümüşhane Ak kadroların en zor zamanda önceki yöneticileri, ağabeyim ve kardeşlerim; Şerif Bayraktar, Zülfikar Bal, Halil İbrahim Yavuz, Yusuf Aydın, Av. Ali Haydar Dereli, Ahmet Güler, Aziz Kaya, Ayhan Şahin, Hüsamettin Şahin, Zekeriya Çakıcı, Vedat Pambuk, Abdurrahman Yavuz, Coşkun Şalcı’ya ayrıca burada ismini sayamadığım, bizim ile yol yürüyen akrabalarıma, ağabeylilerime, kardeşlerime ve dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz! Size layık olabilirsek ne mutlu bize. Saygı, sevgi ve muhabbetle.” İfadelerini kullandı.
Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Şiranlı Hemşerimiz Muammer Kurt Teşekkür Mesajı Yayınladı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Muammer Kurt hafta sonu gerçekleşen temayül yoklaması sonrasında teşekkür mesajı yayınladı. Gerçekleşen temayül yoklamasında “AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayları Temayül yoklamasında şahsıma oy veren ve vermeyen bütün teşkilata yürekten teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Amacımız AK Partimizin Gümüşhane’de en iyi oyu almasıdır” diyen Kurt, birlikte hareket ve teşkilatçılığa bir kez daha vurgu yaparak, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimiz ve teşkilatımızla beraber hareket ederek ülkemize ve Gümüşhane’mize güzel hizmetlerin gelmesi için var gücümle çalışacağım” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Kurt; “Ak Partimizin 28. Dönem Milletvekilliği teşkilat temayül yoklamasının Ülkemiz, Gümüşhane’miz ve AK Partimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Gümüşhane Ak Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet Emin Erdoğdu ağabeyim ve Teşkilatına, Gümüşhane Belediye Başkanımız Sn. Ercan Çimen ağabeyim ve teşkilatına, Gümüşhane Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Sn. Fatih Gürses ve Teşkilatına, Kelkit İlçe Başkanım Sayın Sadi Tüysüz ağabeyim ve Teşkilatına, Kelkit Belediye Başkanımız Sayın Aziz Nas Başkanım ve Teşkilatına, Şiran Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Kazım Tosun ve Teşkilatına, İlçem Torul Ak Parti İlçe Başkanım Sn. Hüseyin Zengin kardeşim ve Teşkilatına, Köse Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Şinasi Karaman ve Teşkilatına, Kürtün Ak Parti İlçe Başkanım Sn. Yücel Yusufoğlu ve Teşkilatına, Söğütlü Ak Parti Belde Başkanı Sn. Mustafa Kartal ve Teşkilatına, Öz Kürtün Ak Parti Belde Başkanı Hikmet Çakmak kardeşim ve Teşkilatına, Özellikle de iş insanı, Ak Partimizin yetiştirdiği siyasetin duayeni Hüseyin Yıldız kardeşime, Gümüşhane Ak kadroların en zor zamanda önceki yöneticileri, ağabeyim ve kardeşlerim; Şerif Bayraktar, Zülfikar Bal, Halil İbrahim Yavuz, Yusuf Aydın, Av. Ali Haydar Dereli, Ahmet Güler, Aziz Kaya, Ayhan Şahin, Hüsamettin Şahin, Zekeriya Çakıcı, Vedat Pambuk, Abdurrahman Yavuz, Coşkun Şalcı’ya ayrıca burada ismini sayamadığım, bizim ile yol yürüyen akrabalarıma, ağabeylilerime, kardeşlerime ve dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum.

İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz! Size layık olabilirsek ne mutlu bize. Saygı, sevgi ve muhabbetle.” İfadelerini kullandı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.