Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KONAKLIDER’de Nurullah Kara Dönemi

DERNEK 04.04.2023 - 11:24, Güncelleme: 04.04.2023 - 11:24 4865+ kez okundu.
 

KONAKLIDER’de Nurullah Kara Dönemi

Gümüşhane Şiran Konaklı Köyü Derneği 11. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.
Gümüşhane Şiran Konaklı Köyü Derneği 11. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Konaklı Köyü Derneği mevcut başkanı Mustafa Doğan’ın aday olmadığı genel kurul, Nurullah Kara Başkanlığındaki tek listeyle gerçekleşti. Her daim köylülerine hizmet etmekten mutlu olduğunu dile getiren Konaklı Köyü Derneğinin çiçeği burnunda yeni Başkanı Nurullah Kara;” 1 Nisan 2023 tarihinde yapılan Konaklı Derneği olağan genel kurulu toplantısı yapılmış olup, yeni yönetim kurulu olarak bizlere görev verilmiştir. Önceki dönemde görev yapan her biri diğerinden kıymetli Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederken, birlik ve beraberliğimizi devam ettirme ve dernek faaliyetlerini bulunduğumuz noktadan daha ileriye taşıma azminde olduğumuzu belirtmek isterim. Yönetim Kurulu olarak Demokrat ve şeffaf, iş birliği içinde ve tüm üyelerimizin katılımcı yönetimini benimseyerek yola devam etmek istiyoruz. Bu nedenle üyelerimizden yeni dönem için öneri ve projelerini, isteklerini Yönetim Kurulumuza iletmelerini bekliyoruz. Seçimle oluşan yeni Yönetim Kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Dernek faaliyetlerinin başarısı üyelerin de aktif katılımı ile mümkündür. Hep birlikte, tüm üyelerimizin katkısıyla başarılı bir dönem geçirmek dileğiyle esen kalın. Saygılarımı sunarım” dedi.
Gümüşhane Şiran Konaklı Köyü Derneği 11. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Gümüşhane Şiran Konaklı Köyü Derneği 11. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Konaklı Köyü Derneği mevcut başkanı Mustafa Doğan’ın aday olmadığı genel kurul, Nurullah Kara Başkanlığındaki tek listeyle gerçekleşti.

Her daim köylülerine hizmet etmekten mutlu olduğunu dile getiren Konaklı Köyü Derneğinin çiçeği burnunda yeni Başkanı Nurullah Kara;” 1 Nisan 2023 tarihinde yapılan Konaklı Derneği olağan genel kurulu toplantısı yapılmış olup, yeni yönetim kurulu olarak bizlere görev verilmiştir. Önceki dönemde görev yapan her biri diğerinden kıymetli Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederken, birlik ve beraberliğimizi devam ettirme ve dernek faaliyetlerini bulunduğumuz noktadan daha ileriye taşıma azminde olduğumuzu belirtmek isterim. Yönetim Kurulu olarak Demokrat ve şeffaf, iş birliği içinde ve tüm üyelerimizin katılımcı yönetimini benimseyerek yola devam etmek istiyoruz. Bu nedenle üyelerimizden yeni dönem için öneri ve projelerini, isteklerini Yönetim Kurulumuza iletmelerini bekliyoruz.

Seçimle oluşan yeni Yönetim Kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Dernek faaliyetlerinin başarısı üyelerin de aktif katılımı ile mümkündür. Hep birlikte, tüm üyelerimizin katkısıyla başarılı bir dönem geçirmek dileğiyle esen kalın. Saygılarımı sunarım” dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.