Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Telme Köyü Derneği'nde TORUK Dönemi

DERNEK 24.04.2023 - 11:58, Güncelleme: 24.04.2023 - 11:58 4298+ kez okundu.
 

Telme Köyü Derneği'nde TORUK Dönemi

İstanbul Tuzla’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği'nde olağan genel kurul gerçekleşti. Telme Köyü Derneği’nin yeni başkanı Sezgin Toruk oldu.
İstanbul Tuzla’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği'nde olağan genel kurul gerçekleşti. Telme Köyü Derneği’nin yeni başkanı Sezgin Toruk oldu. İstanbul Tuzla’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği'nde olağan genel kurul gerçekleşti. Mevcut başkan Alpay Yazıcı'nın aday olmadığı seçimde, yeni başkan; Sezgin Toruk oldu. Tek adayla girilen seçime herkesin desteğini alarak başkan seçilen Toruk: "2 dönemdir Başkanımız Alpay Yazıcı ile birlikte yol yürüdük. Birlikte güzel işlere imza attık. Örnek projelerle derneğimizi herkesin tanımasını sağladık. Bu güzel çalışmalara öncü olduğu için Alpay Bey'e çok teşekkür ederim. İnşallah yeni dönemde bu güzel çalışmalara yenilerini ekleyeceğiz. Hedeflerimiz büyük, ekibimiz sağlam, tecrübemiz var. Bundan sonraki süreçte hemşehrilerimizin de desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın sözünü veriyorum. İstihdamdan, köy sorunlarına; yardımlaşmadan, burs desteklerine; kadınlarımıza yönelik programlardan, gençlik çalışmalarına; eğitimden, sağlığa aklınıza gelebilecek her alanda derneğimizi daha da aktifleştirecek ve kurumsal bir kimliğe büründüreceğiz. Her şey kıymetli hemşerilerimiz için..."dedi. Telme Köyü Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu; ASIL UYELER Sezgin Toruk (BASKAN) Sezai Sogut Bayhan Toruk Refik Aydın Alper Sahin Yusuf Yazıcı Burhan Cetin DENETLEME ASIL UYELER Alpay Yazıcı Mutlu Aydin Sifa Yazıcı  
İstanbul Tuzla’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği'nde olağan genel kurul gerçekleşti. Telme Köyü Derneği’nin yeni başkanı Sezgin Toruk oldu.

İstanbul Tuzla’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği'nde olağan genel kurul gerçekleşti. Telme Köyü Derneği’nin yeni başkanı Sezgin Toruk oldu.

İstanbul Tuzla’da faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği'nde olağan genel kurul gerçekleşti. Mevcut başkan Alpay Yazıcı'nın aday olmadığı seçimde, yeni başkan; Sezgin Toruk oldu. Tek adayla girilen seçime herkesin desteğini alarak başkan seçilen Toruk: "2 dönemdir Başkanımız Alpay Yazıcı ile birlikte yol yürüdük. Birlikte güzel işlere imza attık. Örnek projelerle derneğimizi herkesin tanımasını sağladık. Bu güzel çalışmalara öncü olduğu için Alpay Bey'e çok teşekkür ederim. İnşallah yeni dönemde bu güzel çalışmalara yenilerini ekleyeceğiz. Hedeflerimiz büyük, ekibimiz sağlam, tecrübemiz var. Bundan sonraki süreçte hemşehrilerimizin de desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın sözünü veriyorum. İstihdamdan, köy sorunlarına; yardımlaşmadan, burs desteklerine; kadınlarımıza yönelik programlardan, gençlik çalışmalarına; eğitimden, sağlığa aklınıza gelebilecek her alanda derneğimizi daha da aktifleştirecek ve kurumsal bir kimliğe büründüreceğiz. Her şey kıymetli hemşerilerimiz için..."dedi.

Telme Köyü Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu;

ASIL UYELER

Sezgin Toruk (BASKAN)
Sezai Sogut
Bayhan Toruk
Refik Aydın
Alper Sahin
Yusuf Yazıcı
Burhan Cetin

DENETLEME ASIL UYELER

Alpay Yazıcı
Mutlu Aydin
Sifa Yazıcı

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.