Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Esnafı deprem bölgesine nefes olmaya devam ediyor

ŞİRAN 21.02.2023 - 09:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 09:40 3088+ kez okundu.
 

Şiran Esnafı deprem bölgesine nefes olmaya devam ediyor

“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin ardından “Acınız Acımızdır” diyen Şiran esnafı ihtiyaç malzemelerini araçlarına yükleyerek yola çıktı.
“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin ardından “Acınız Acımızdır” diyen Şiran esnafı ihtiyaç malzemelerini araçlarına yükleyerek yola çıktı. Kahramanmaraş ve civarındaki 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkenin dört bir tarafından vatandaşlar deprem bölgesindeki insanların yaralarını iyileştirmek için seferber olmuş durumda. Depremin ardından ilk hafta bölgeye binlerce tır gıda malzemesi, ekmek, su, elbise gönderen vatandaşlar depremzedelerin soğuk havadan etkilenmemesi için çeşitli girişimlere başladı. Şiran Şoförler Odası ve Şiran Esnafının da kendi imkânlarıyla aldıkları gıda malzemesi, battaniye, piknik tüpü diğer malzemeleri Adıyaman’a götürerek depremzede vatandaşlara teslim ettiler. Şiran şoförler ve otomobilciler odası tufan tuğ öncülüğünde harekete geçen Şiran esnafı aralarında istişare ederek yakacak, battaniye, tüp, hijyen paketleri, gıda paketleri hazırladı. 4 kamyonete yükledikleri malzemelerle yola çıkan Başkan Tuğ, “ 2 kamyonet yaşam malzemesi ve 2 kamyonet yakacak malzemesi ile ilk günden buyana afetzedelerin takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte bize destek veren tüm şoför esnaf ve vatandaşlarımıza önce kendi şahsım adına sonrada şoförler odası adına teşekkürü borç bilirim. Depremin ilk gününden sonuna kadar olan zamanda freni unutup ayaklarını gazdan ve debriyajdan bir saniye olsun çekmeyen emekçi şoför kardeşlerime tüm halkımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. Tufan tuğ olarak depremi yaşamış vatandaşlarımızın destekçisi olacağıma şahsım ve odam adına söz veriyorum. Gümüşhane Şiran halkı olarak yaraları birlikte sarıp destek ve yardımları tek elden ve yerinde teslim edip takipçisi olacağız. Bu zamana kadar yapılan destek ve yardımları ihtiyaç sahiplerine bizzat elimizle teslim edip ulaştırdık. Sahaya indik sonuna kadarda sahada olmaya deva m edeceğiz. Bunu sağlayan, destek olan ve arkamızdan biran olsun ayrılmayan şoför kardeşlerime ve halkımıza tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin ardından “Acınız Acımızdır” diyen Şiran esnafı ihtiyaç malzemelerini araçlarına yükleyerek yola çıktı.

“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin ardından “Acınız Acımızdır” diyen Şiran esnafı ihtiyaç malzemelerini araçlarına yükleyerek yola çıktı.

Kahramanmaraş ve civarındaki 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkenin dört bir tarafından vatandaşlar deprem bölgesindeki insanların yaralarını iyileştirmek için seferber olmuş durumda.

Depremin ardından ilk hafta bölgeye binlerce tır gıda malzemesi, ekmek, su, elbise gönderen vatandaşlar depremzedelerin soğuk havadan etkilenmemesi için çeşitli girişimlere başladı.

Şiran Şoförler Odası ve Şiran Esnafının da kendi imkânlarıyla aldıkları gıda malzemesi, battaniye, piknik tüpü diğer malzemeleri Adıyaman’a götürerek depremzede vatandaşlara teslim ettiler.

Şiran şoförler ve otomobilciler odası tufan tuğ öncülüğünde harekete geçen Şiran esnafı aralarında istişare ederek yakacak, battaniye, tüp, hijyen paketleri, gıda paketleri hazırladı.

4 kamyonete yükledikleri malzemelerle yola çıkan Başkan Tuğ, “ 2 kamyonet yaşam malzemesi ve 2 kamyonet yakacak malzemesi ile ilk günden buyana afetzedelerin takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte bize destek veren tüm şoför esnaf ve vatandaşlarımıza önce kendi şahsım adına sonrada şoförler odası adına teşekkürü borç bilirim. Depremin ilk gününden sonuna kadar olan zamanda freni unutup ayaklarını gazdan ve debriyajdan bir saniye olsun çekmeyen emekçi şoför kardeşlerime tüm halkımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. Tufan tuğ olarak depremi yaşamış vatandaşlarımızın destekçisi olacağıma şahsım ve odam adına söz veriyorum. Gümüşhane Şiran halkı olarak yaraları birlikte sarıp destek ve yardımları tek elden ve yerinde teslim edip takipçisi olacağız. Bu zamana kadar yapılan destek ve yardımları ihtiyaç sahiplerine bizzat elimizle teslim edip ulaştırdık. Sahaya indik sonuna kadarda sahada olmaya deva m edeceğiz. Bunu sağlayan, destek olan ve arkamızdan biran olsun ayrılmayan şoför kardeşlerime ve halkımıza tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.