Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yıldız: Yetki Alanımıza Giren Şiran'ın Büyük Bir Problemi Kalmamıştır

ŞİRAN 09.04.2023 - 18:11, Güncelleme: 09.04.2023 - 18:14 4810+ kez okundu.
 

Yıldız: Yetki Alanımıza Giren Şiran'ın Büyük Bir Problemi Kalmamıştır

AK Parti Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Yıldız, Meclis üyeliği seçildikten sonraki 4 yıllık süreci değerlendirdi.
AK Parti Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Yıldız, Meclis üyeliği seçildikten sonraki 4 yıllık süreci değerlendirdi. Kadir Yıldız yaptığı açıklamasında, “Rutin olarak her mazbata alış yıldönümün de yaptığım değerlendirmelerin sonuncusunu, Aziz hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Dört yılın sonunda da ,ilk günkü hizmet, hak ve adalet çizgimizi muhafaza etmekteyiz. Şiranımız da, yetki alanımıza giren çözülmemiş büyük bir problem kalmamıştır. Lokalde, yaz aylarında artan nüfusumuza dayalı içme suyu yetersizliği, bizim açımızdan hala sorun olarak kabul edilse de tamamlanan Kırıntı Göleti'nden su temini ve ikmal ihalesi yapılan Akbulak Göleti'nin de devreye girmesiyle bu sorunlar büyük ölçüde aşılacaktır” diye konuştu. Yıldız,  “Asfaltsız köy bırakmama düsturumuzu %95 mesabesinde hamdolsun gerçekleştirdik. Son dört yıl hepimizin de müşahade ettiği gibi olağan dışı şartlarla geçmiştir. Önümüzde bekleyen en önemli süreç; 14 mayıs 2023 seçimleridir. Şiranımız hak ettiği yere, hizmet siyaseti yapan bir iktidar ve onun yerel unsurlarıyla, topyekün, birlikte hareket etmesiyle ulaşabilir. Bu meyanda Şiranımızın herhangi bir maceraya girmesi, ilçemizin gelecek tahayyülünü akamete uğratacaktır. Tüm hemşehrilerimin bu bilinçle hareket edeceğine olan inancım tamdır. Bu gün Şiran, küresel bir ulaşım ağı üzerinde ve Tersun Tüneli, Çamoluk-Gölova hattını tüm ülkenin gündemine taşımış vaziyettedir. Hedeflerimize, bir kol mesafesi kadar yakınız. Geleceğimiz daha aydınlık olacaktır” dedi.   
AK Parti Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Yıldız, Meclis üyeliği seçildikten sonraki 4 yıllık süreci değerlendirdi.

AK Parti Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Yıldız, Meclis üyeliği seçildikten sonraki 4 yıllık süreci değerlendirdi.

Kadir Yıldız yaptığı açıklamasında, “Rutin olarak her mazbata alış yıldönümün de yaptığım değerlendirmelerin sonuncusunu, Aziz hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Dört yılın sonunda da ,ilk günkü hizmet, hak ve adalet çizgimizi muhafaza etmekteyiz. Şiranımız da, yetki alanımıza giren çözülmemiş büyük bir problem kalmamıştır. Lokalde, yaz aylarında artan nüfusumuza dayalı içme suyu yetersizliği, bizim açımızdan hala sorun olarak kabul edilse de tamamlanan Kırıntı Göleti'nden su temini ve ikmal ihalesi yapılan Akbulak Göleti'nin de devreye girmesiyle bu sorunlar büyük ölçüde aşılacaktır” diye konuştu.

Yıldız,  “Asfaltsız köy bırakmama düsturumuzu %95 mesabesinde hamdolsun gerçekleştirdik. Son dört yıl hepimizin de müşahade ettiği gibi olağan dışı şartlarla geçmiştir. Önümüzde bekleyen en önemli süreç; 14 mayıs 2023 seçimleridir. Şiranımız hak ettiği yere, hizmet siyaseti yapan bir iktidar ve onun yerel unsurlarıyla, topyekün, birlikte hareket etmesiyle ulaşabilir. Bu meyanda Şiranımızın herhangi bir maceraya girmesi, ilçemizin gelecek tahayyülünü akamete uğratacaktır. Tüm hemşehrilerimin bu bilinçle hareket edeceğine olan inancım tamdır. Bu gün Şiran, küresel bir ulaşım ağı üzerinde ve Tersun Tüneli, Çamoluk-Gölova hattını tüm ülkenin gündemine taşımış vaziyettedir. Hedeflerimize, bir kol mesafesi kadar yakınız. Geleceğimiz daha aydınlık olacaktır” dedi. 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.