Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muammer Kurt adaylık başvurusu yaptı

ŞİRAN 22.03.2023 - 10:15, Güncelleme: 22.03.2023 - 10:15 3359+ kez okundu.
 

Muammer Kurt adaylık başvurusu yaptı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2. Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Kurt, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2. Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Kurt, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi. 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için AK Parti kanadından aday adaylık başvuruları sürmeye devam ediyor.  Bir yeni başvuru da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2. Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Kurt’dan geldi.  Kurt, 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti milletvekili aday adaylığı için İl Parti binasına gelerek başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından deprem bölgesi için AFAD’a yaptığı bağışın ardından beraberindeki heyetle parti binasına gelen Kurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya evraklarını teslim etti.  “Eğer gaye hizmetse çilesi ve fedakarlığı var” Burada yaptığı konuşmada derdinin ve yolunun memleket sevdası olduğunu ifade ederek 28.dönem Gümüşhane milletvekilliği aday adaylığı için partisine müracaatını gerçekleştirdiğini kaydeden Muammer Kurt, “Bugüne kadar kamuda nerede ihtiyaç varsa orada görev aldım. Bununla beraber memleketim Gümüşhane ile bağımı hiçbir zaman koparmadım. Aktif olarak Ankara’ya gelen avukat, savcı, doktor olan öğrenci hemşehrilerim Muammer abilerini iyi tanırlar. Ben süreklilik isteyen, gayret ve sabır isteyen mutlu olabileceğim görevlerin talibi oldum daima. Gümüşhane’nin makus bir talihi var. Sürekli dış göç veren, yatırımlar konusunda kısır bir döngünün içinde dönüp duruyor. Planlama ve bütçe dönemlerinde yeterince yatırım alamıyor memleketimiz bu sebepten içinde bulunduğu kısır döngünün içinden çıkamıyor. Bugüne kadar güzel işler de yapıldı Allah bir çivi çakandan bile razı olsun. Ancak daha iyisini yapmak daha fazla gayret etmek için bugün böyle bir yola çıkmaya adım attık. Kutlu bir yol ve mukaddes bir görev. Böyle bir yola çıkmak insanı heyecanlandırıyor. Çünkü; yükü de ağır mükafatı da ağır. Eğer gaye hizmetse çilesi ve fedakarlığı var karşılığı ise ahirette. Gümüşhane seçmeni her zaman isabetli kararı veriyor. Yıllardır siyaseti takip edenler bilir yıllardır Gümüşhane’nin sonucu Türkiye’nin sonucu olmuştur. Diğer adaylarımızın da hepsi birbirinden kıymetli ve değerli arkadaşlarımız. Eminim onların da niyetleri memleket için, hepsine başarılar diliyorum. Bizim derdimiz makam mevkii sahibi olmak değil memlekettir. Hiçbir parti gözetmeksizin aday adaylığını koyup aday seçilemeyen arkadaşlarımız da dahil inşallah herkes 14 Mayıs seçim gününe kadar memleketinde olur ve bu kutlu yolda Gümüşhane’ye hizmet için çalışır” diye konuştu.  
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2. Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Kurt, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2. Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Kurt, 28.dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için AK Parti kanadından aday adaylık başvuruları sürmeye devam ediyor. 

Bir yeni başvuru da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2. Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Kurt’dan geldi. 

Kurt, 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti milletvekili aday adaylığı için İl Parti binasına gelerek başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından deprem bölgesi için AFAD’a yaptığı bağışın ardından beraberindeki heyetle parti binasına gelen Kurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya evraklarını teslim etti.

 “Eğer gaye hizmetse çilesi ve fedakarlığı var”

Burada yaptığı konuşmada derdinin ve yolunun memleket sevdası olduğunu ifade ederek 28.dönem Gümüşhane milletvekilliği aday adaylığı için partisine müracaatını gerçekleştirdiğini kaydeden Muammer Kurt, “Bugüne kadar kamuda nerede ihtiyaç varsa orada görev aldım. Bununla beraber memleketim Gümüşhane ile bağımı hiçbir zaman koparmadım. Aktif olarak Ankara’ya gelen avukat, savcı, doktor olan öğrenci hemşehrilerim Muammer abilerini iyi tanırlar. Ben süreklilik isteyen, gayret ve sabır isteyen mutlu olabileceğim görevlerin talibi oldum daima. Gümüşhane’nin makus bir talihi var. Sürekli dış göç veren, yatırımlar konusunda kısır bir döngünün içinde dönüp duruyor. Planlama ve bütçe dönemlerinde yeterince yatırım alamıyor memleketimiz bu sebepten içinde bulunduğu kısır döngünün içinden çıkamıyor. Bugüne kadar güzel işler de yapıldı Allah bir çivi çakandan bile razı olsun. Ancak daha iyisini yapmak daha fazla gayret etmek için bugün böyle bir yola çıkmaya adım attık. Kutlu bir yol ve mukaddes bir görev. Böyle bir yola çıkmak insanı heyecanlandırıyor. Çünkü; yükü de ağır mükafatı da ağır. Eğer gaye hizmetse çilesi ve fedakarlığı var karşılığı ise ahirette. Gümüşhane seçmeni her zaman isabetli kararı veriyor. Yıllardır siyaseti takip edenler bilir yıllardır Gümüşhane’nin sonucu Türkiye’nin sonucu olmuştur. Diğer adaylarımızın da hepsi birbirinden kıymetli ve değerli arkadaşlarımız. Eminim onların da niyetleri memleket için, hepsine başarılar diliyorum. Bizim derdimiz makam mevkii sahibi olmak değil memlekettir. Hiçbir parti gözetmeksizin aday adaylığını koyup aday seçilemeyen arkadaşlarımız da dahil inşallah herkes 14 Mayıs seçim gününe kadar memleketinde olur ve bu kutlu yolda Gümüşhane’ye hizmet için çalışır” diye konuştu.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.