Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran’da kültür gezisi ve doğa yürüyüşü

ŞİRAN 13.06.2023 - 09:59, Güncelleme: 13.06.2023 - 09:59 6034+ kez okundu.
 

Şiran’da kültür gezisi ve doğa yürüyüşü

Gümüşhane Gençlik, Spor, İzcilik ve Doğa Kulübü 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Çevre Haftası nedeniyle Şiran ilçesinde etkinlik düzenledi.
Gümüşhane Gençlik, Spor, İzcilik ve Doğa Kulübü 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Çevre Haftası nedeniyle Şiran ilçesinde etkinlik düzenledi. Gümüşhane’den kulüp üyesi 20 ve Şiran'dan 10 olmak üzere toplamda 30 kişinin katıldığı etkinlikte katılımcılar Tomara Şelalesini gezip kemençe eşliğinde horon oynadıktan sonra ve ilçedeki tarihi yerleri gezdikten sonra günün anısına Yukarı Kulaca köyünde 10 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Düzenlenen kültür gezisi ve doğa yürüyüşü etkinliğinde katılımcılar yaban hayatı gözetleme kulesinden coğrafyayı ve yaban hayvanlarını keşfetme imkanı da buldu. Gümüşhane Gençlik, Spor, İzcilik ve Doğa Kulübü Başkanı Ercan Küçüköner, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak ve bilinç uyandırmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Peygamber Efendimizin “Kıyamet kopacağını bilseniz de ağaç dikiniz” Hadis- i Şerifini hatırlatarak çevrenin, ağacın ve doğanın önemine dikkat çeken Küçüköner, Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün “Toprak, ağaç varsa vatandır" sözünü hatırlatarak, bakir doğanın, yeşilin, ağacın ve temiz çevrenin önemini belirterek etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.  
Gümüşhane Gençlik, Spor, İzcilik ve Doğa Kulübü 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Çevre Haftası nedeniyle Şiran ilçesinde etkinlik düzenledi.

Gümüşhane Gençlik, Spor, İzcilik ve Doğa Kulübü 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Çevre Haftası nedeniyle Şiran ilçesinde etkinlik düzenledi.

Gümüşhane’den kulüp üyesi 20 ve Şiran'dan 10 olmak üzere toplamda 30 kişinin katıldığı etkinlikte katılımcılar Tomara Şelalesini gezip kemençe eşliğinde horon oynadıktan sonra ve ilçedeki tarihi yerleri gezdikten sonra günün anısına Yukarı Kulaca köyünde 10 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Düzenlenen kültür gezisi ve doğa yürüyüşü etkinliğinde katılımcılar yaban hayatı gözetleme kulesinden coğrafyayı ve yaban hayvanlarını keşfetme imkanı da buldu.

Gümüşhane Gençlik, Spor, İzcilik ve Doğa Kulübü Başkanı Ercan Küçüköner, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak ve bilinç uyandırmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Peygamber Efendimizin “Kıyamet kopacağını bilseniz de ağaç dikiniz” Hadis- i Şerifini hatırlatarak çevrenin, ağacın ve doğanın önemine dikkat çeken Küçüköner, Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün “Toprak, ağaç varsa vatandır" sözünü hatırlatarak, bakir doğanın, yeşilin, ağacın ve temiz çevrenin önemini belirterek etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.