Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP KAÇEP Başkanı Bostancı oldu

GÜMÜŞHANE (RECEP ERGİN) - Web Sitesi | 14.03.2023 - 10:04, Güncelleme: 14.03.2023 - 10:04 2772+ kez okundu.
 

MHP KAÇEP Başkanı Bostancı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığına Leyla Bostancı atandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığına Leyla Bostancı atandı. Görevi Gülay Ayar’dan devralan Bostancı ve yönetimi için tanıtım programı gerçekleştirildi. Parti binasındaki programın ardından Gümüşeller Cafe&Restoran da program gerçekleştirildi. Programa MHP MYK üyesi Musa Küçük, MHP İl Başkanı Mete Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Şeker, Gümüşhane Belediye Meclisi üyeleri, Gümüşhane İl Genel Meclis Üyeleri, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Söğütlü Belediye Başkanı Özkan Çakır, Kürtün İlçe Başkanı Bekir Kumaş, KAÇEP yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. MHP MYK Başkanı Musa Küçük ve MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın konuşmalarının ardından söz alan KAÇEP İl Başkanı Leyla Bostancı, “MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık’ın olurları ve İl Başkanı Mete Kaya’nın tensipleri gerçekleştirilen atama ile İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Ülkeniz zor günlerden geçerken birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yaralarımızın sarılmasında bizlere de çok işler düşüyor. Bu görevde ülkemiz ve milletimiz adına kadınlarımız, ailelerimiz, çocuklarımız ve engelli bireylerimiz adına aldığımız sorumluluğun hakkını vereceğimize şimdiden söz veriyorum. Bugüne kadar görev yapan Gülay Ayar'a teşekkür eder her zaman desteğini hissettiğim İl Başkan Yardımcımız Vildan Çelik'e ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. Geçmiş dönemlerde görev yapan KAÇEP İl Başkanları Vildan Çelik ve görevi devreden Gülay Ayar’a bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Bostancı, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın ve partimizin başarılı olması için var gücümüzle çalışacağız. Biz kadınlar olarak hazırız. Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi bizim başarmamız demek mazlumların umudu, bizim başarmamız demek ülkemizin yükselişi Cumhur İttifakı milli birlik ve kardeşliğimizin güvencesidir. MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı doğru anlayan doğru anlatan sahip çıkan Türkiye sevdalıları hem daim var olacaktır. Görev tevdi edilir edilmez hemen çalışmalarımıza başladık. Önce ekibimizi oluşturduk. İl yönetimi ardından ilçe teşkilatımızı oluşturmaya başladık. Kelkit ve Şiran ekibimiz tamamlandı. Görev alan başkanlarımıza ve yöneticilerine hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum. Kürtün, Torul ve Köse ilçelerimizde de görüşmelerimiz devam etmektedir ve en kısa sürede onları da tamamlanmış oluruz. Bu konuda desteklerini benden esirgemeyen önceki dönem başkanımız sayın Vildan Çelik hanıma teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatımızı saygı ve sevgiliyle selamlarken unutulmamalıdır ki yola ikna edilmişlerle değil, inanlarla çıkılır. Adayımız ve kararımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığına Leyla Bostancı atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığına Leyla Bostancı atandı.

Görevi Gülay Ayar’dan devralan Bostancı ve yönetimi için tanıtım programı gerçekleştirildi. Parti binasındaki programın ardından Gümüşeller Cafe&Restoran da program gerçekleştirildi.

Programa MHP MYK üyesi Musa Küçük, MHP İl Başkanı Mete Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Şeker, Gümüşhane Belediye Meclisi üyeleri, Gümüşhane İl Genel Meclis Üyeleri, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Söğütlü Belediye Başkanı Özkan Çakır, Kürtün İlçe Başkanı Bekir Kumaş, KAÇEP yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

MHP MYK Başkanı Musa Küçük ve MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın konuşmalarının ardından söz alan KAÇEP İl Başkanı Leyla Bostancı, “MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık’ın olurları ve İl Başkanı Mete Kaya’nın tensipleri gerçekleştirilen atama ile İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Ülkeniz zor günlerden geçerken birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yaralarımızın sarılmasında bizlere de çok işler düşüyor. Bu görevde ülkemiz ve milletimiz adına kadınlarımız, ailelerimiz, çocuklarımız ve engelli bireylerimiz adına aldığımız sorumluluğun hakkını vereceğimize şimdiden söz veriyorum. Bugüne kadar görev yapan Gülay Ayar'a teşekkür eder her zaman desteğini hissettiğim İl Başkan Yardımcımız Vildan Çelik'e ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Geçmiş dönemlerde görev yapan KAÇEP İl Başkanları Vildan Çelik ve görevi devreden Gülay Ayar’a bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Bostancı, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın ve partimizin başarılı olması için var gücümüzle çalışacağız. Biz kadınlar olarak hazırız. Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi bizim başarmamız demek mazlumların umudu, bizim başarmamız demek ülkemizin yükselişi Cumhur İttifakı milli birlik ve kardeşliğimizin güvencesidir. MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı doğru anlayan doğru anlatan sahip çıkan Türkiye sevdalıları hem daim var olacaktır. Görev tevdi edilir edilmez hemen çalışmalarımıza başladık. Önce ekibimizi oluşturduk. İl yönetimi ardından ilçe teşkilatımızı oluşturmaya başladık. Kelkit ve Şiran ekibimiz tamamlandı. Görev alan başkanlarımıza ve yöneticilerine hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum. Kürtün, Torul ve Köse ilçelerimizde de görüşmelerimiz devam etmektedir ve en kısa sürede onları da tamamlanmış oluruz. Bu konuda desteklerini benden esirgemeyen önceki dönem başkanımız sayın Vildan Çelik hanıma teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatımızı saygı ve sevgiliyle selamlarken unutulmamalıdır ki yola ikna edilmişlerle değil, inanlarla çıkılır. Adayımız ve kararımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.